Muntatge de fotos de Kerim, amb rostre seriós, i al costat, dues imatges pixelades de Sahika i Yildiz; totes dues tenen un cor trencat i interrogants en primer pla
TELEVISIÓ

'Pecado Original' destapa un triangle amorós que deixa en xoc el personatge estrella

'Pecado Original' evidencia que les relacions amoroses es convertiran en l'eix dels pròxims capítols

Pecado Original compta amb multitud de seguidors que, cada tarda, s'asseuen davant del televisor amb la intenció de veure les aventures dels seus personatges. I precisament un es quedarà en una posició complicada per estar formant part d'una relació a tres bandes.

Pecado Original farà que Halit sigui rebutjat, novament, per la dona de qui està enamorat. És clar, perquè ella ara per la xaveta per un altre home, que també atreu Şahika.

Pecado Original deixa Halit en una posició difícil

Pecado Original, que ha posat contra les cordes Şahika aquests dies, està portant al límit Halit. Sí, perquè aquest toparà amb una cosa que no s'imaginava. Exactament que està dins una relació a tres bandes, perquè Yildiz ha posat els seus ulls sobre Kerim i ella és corresposta.

La ficció ha mostrat que el patriarca de la família Argun s'ha proposat tornar amb la seva ex després d'haver aconseguit recuperar la seva fortuna. Per aquest motiu, l'ha sorprès amb una nova i espectacular mansió i fins i tot proposant-li matrimoni. Tanmateix, ella no ha acceptat, de moment, cap de les dues coses i li ha demanat temps per pensar-ho.

Però Halit no deixa d'intentar reconquistar-la, per aquesta raó ha organitzat una gran festa d'inauguració de la seva nova llar. Festa a què ella ha acudit i en què s'ha topat amb un altre regal d'ell, un fascinant collar de diamants. Encara més, l'empresari fins i tot li declararà avui el seu amor davant de tots els assistents.

Encara que l'estratègia de l'home de negocis de Pecado Original se n'ha anat en orri poc després, quan Kerim ha aparegut a la celebració. I és que les mirades que s'han dedicat el jove i la Yildiz, mirades de passió i desig, no han passat desapercebudes per a alguns. En concret, Ender i Asuman s'han adonat, sobretot, d'aquestes.

Possiblement, de tot el que està passant molt aviat se n'assabentarà Halit. Un home que està enmig d'un idil·li indesitjat i inesperat.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareixen Kerim i Yildiz amb rostre seriós
'Pecado Original' continuarà propiciant l'acostament entre els joves | Atresmedia

Pecado Original mostrarà els passos dels protagonistes

Pecado Original anirà revelant aquests dies el que aniran fent els tres implicats en aquesta complicada situació sentimental. Així, Kerim serà el primer a actuar, després de descobrir la declaració del patriarca dels Argun a la seva ex davant de tot el món.

El que el lladre farà serà parlar directament amb Yildiz. A ella li dirà que li agrada, però que, si té una relació amb Halit, ell s'apartarà perquè aquest és el seu cap i no vol causar cap mena de mal. Amb aquesta declaració aconseguirà el que més desitja, que la seva estimada li reconegui que no hi ha marxa enrere amb el seu ex.

D'aquesta manera, la sèrie d'Antena 3 deixarà la porta oberta perquè, definitivament, facin el pas d'iniciar un idil·li. I la veritat és que avançaran en aquest sentit, ja que tindran una cita improvisada que evidenciarà que ella està enamorada del jove.

Captura de Halit abraçant Leyla a Pecat Original d'Antena 3
'Pecado Original' mostrarà un Halit contrariat davant d'això que està passant | Atresmedia

Mentrestant, l'empresari continuarà entestat a recuperar la que va ser la seva parella i tornarà a emportar-se una negativa. Negativa que el descol·locarà i es culpabilitzarà d'aquesta per tot el mal que li va fer en el passat. Això sí, potser canviarà d'opinió quan descobreixi que el responsable del rebuig no és cap altre que Kerim.

A més, als capítols d'aquesta setmana de Pecado Original es produiran més situacions convulses. Entre aquestes, el gest de ruptura d'Ender i Kaya, quan aquest s'assabenti que la seva dona té en el seu poder accions de l'empresa, cosa que ell desconeixia del tot.