Muntatge en primer pla amb Pablo Motos i una imatge amb la dona Laura Llopis

TELEVISIÓ

La fortuna que Pablo Motos i Laura Llopis han amassat durant anys: no només diners

Pablo Motos ha aconseguit aconseguir una bona fortuna, havent-se convertit en una força imparable de la televisió

Pablo Motos fa anys que és el veritable líder de la televisió gràcies al seu programa El Hormiguero. I la veritat és que en aquest temps ha aconseguit aconseguir una bona fortuna.

De fet, cal destacar el dineral que s'emborsen cada mes Pablo Motos i la seva dona, Laura Llopis, que també col·labora al programa.

Encara que no sol aparèixer davant les càmeres, Llopis juga un important paper, ja que treballa com a guionista i s'encarrega de preparar les entrevistes al programa.

Captura de Pablo Motos i Sofia Vergara durant la seva entrevista a 'El Hormiguero'
Pablo Motos arrasa en audiències cada nit | Antena 3, El Hormiguero

En total, l'empresa de Motos tindria un pressupost de 12,86 milions d'euros per a les 85 persones que componen el seu equip.

Així, el sou del presentador pujaria a gairebé quatre milions d'euros per any. I és que lèxit d' El Hormiguero s'estén més enllà de la televisió.

Sobretot pel que fa a la publicitat associada al programa, i que el converteix en una opció atractiva per als anunciants.

Pablo Motos i Laura Llopis al casament de Sergio Ramos i Pilar Rubio el 2019
Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis gaudeixen d'un bon nivell de vida | GTRES

Pablo Motos i el dineral que guanya amb Laura Llopis

Segons han informat diversos mitjans, la fortuna de Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis s'estimaria ni més ni menys que 25 milions d'euros, convertint-se de lluny en el presentador de televisió que més diners ingressa.

Alguna cosa, que llança directament a la cúspide, superant amb escreix altres estrelles de la talla d' Ana Rosa Quintana o Sonsoles Ónega .

Les xifres d'audiència no menteixen, ja que El Hormiguero aconsegueix el 16,8% de share i reuneix ni més ni menys que 2,4 milions d'espectadors de mitjana cada nit.

Pablo Motos presentant El Hormiguero
Pablo Motos, un dels presentadors més ben pagats | Atresmedia

Tot i això, la fortuna de Pablo Motos no ve només dels seus ingressos a la televisió, sinó també de notables inversions en el sector immobiliari.

Actualment, Motos i la seva dona, Laura Llopis, tenen dos immobles a la capital (un d'ells situats al mateix Barri de Salamanca i valorat en 2 milions d'euros).

A més de dues propietats a València, valorades en uns 600.000 euros. I també dues finques, una casa de pagès i cinc propietats més a Múrcia.