Muntatge de fotos del cartell promocional de la sèrie 'Amar es para siempre' i la silueta de dues noies amb un emoji de sorpresa al davant
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' reconcilia dos personatges clau i els fans es queden muts

'Amar es para siempre' ha fet que dues de les figures més estimades, per fi, hagin aconseguit lligar caps

Amar es para siempre té en tensió els seus seguidors per diferents trames. Tot i això, ha aconseguit tranquil·litzar-los respecte a una d'aquestes. I és que, com s'ha pogut veure a l'últim avanç, dos personatges fonamentals estan lligant caps.

Així, Amar es para siempre té previst que, per fi, Malena i Lola facin les paus. Sí, que comencin una nova etapa vital com a filla i mare que són. I això és una cosa que ha deixat sense paraules els espectadors, que estan encantats amb aquesta situació.

Amar es para siempre propicia que mare i filla s'acostin

Amar es para siempre ha tingut i té als seus televidents atents a l'idil·li de Silvia i Quintero, així com a la veritat de Peñalara. Però també estan molt expectants per veure si Malena aconsegueix perdonar la seva mare biològica, Lola, per haver-li amagat qui és en realitat. I la veritat és que ara estan més tranquils després de l'emissió ahir de l'avanç d'avui.

La sèrie d'Antena 3 ha deixat de manifest que la noia cada cop entén més Dolores. I a això li està ajudant Claudia, amb qui ha començat a compartir temps a l'empresa familiar de confecció. Sí, perquè aquesta li està obrint els ulls, deixant-li de manifest com és de bona persona i amiga la dona que li va donar la vida.

Muntatge de fotos de Malena i Lola, dos personatges de la sèrie d'Atresmedia 'Amar es para siempre' totes dues amb rostre molt trist
'Amar es para siempre' farà que Malena perdoni Lola | Atresmedia, e-noticies.cat

Amar es para siempre té preparat per avui un capítol molt especial en aquest sentit. És clar, perquè Malena s'adonarà que Lola sempre ha estat al seu costat i fins i tot ha posat la seva vida en risc en ser la seva donant de medul·la. Per aquesta raó, decidirà oblidar el passat i les mentides per donar-li una nova oportunitat.

D'aquesta manera, es viurà una trobada molt especial entre les dues dones, que emocionarà tots els espectadors, sense cap dubte. Totes dues se sinceraran sobre els seus sentiments i decidiran emprendre un nou camí juntes. Fins i tot l'adulta prometrà a la seva filla que mai més la tornarà a deixar sola.

Així mateix, faran un pas més en la relació que pretenen començar. Acomiadaran l'any unides, ja que Malena convidarà Lola a acudir al sopar de la nit de Cap d'Any a casa dels Quevedo. Com és lògic, Dolores acceptarà la proposta per la noia, encara que la situació en aquesta llar serà realment tensa per a alguns membres del clan.

Imatge de Malena i Lola, dos personatges de la sèrie d'Atresmedia 'Amar es para siempre'; totes dues apareixen agafant-se la mà assegudes en una taula
'Amar es para siempre' té prevista una nova etapa per a mare i filla | Atresmedia

En concret, Elena i Federico no suportaran compartir taula amb la dona que odien, però no els quedarà més remei que aguantar la situació per la seva neta. Ara bé, això deixarà molta cua, amb tota seguretat. Ho farà perquè es coneix que la matriarca d'aquesta família té un pla amb Arnau, l'exmarit de Lola, per fer-li mal i separar-la tant de Malena com de Román.

Amar es para siempre: més situacions interessants que tindran lloc avui

Amar es para siempre emetrà al capítol d'aquesta tarda més moments que deixaran bocabadats els espectadors. Així, per exemple, Arnau es tornarà a veure amb la seva exdona i la tensió serà notable entre ells. Especialment quan ella, que li donarà diners perquè pugui tirar endavant, li demani el divorci, ja que ell no està disposat a donar-li aquest plaer.

Captura d''Amar es para siempre' amb el personatge d'Arnau parlant
'Amar es para siempre' mostrarà l'actitud violenta i implacable d'Arnau | Atresmedia

A més, Federico confessarà a Román que cada vegada se sent pitjor. El seu fill, davant d'aquesta circumstància, no només li indicarà que aniran als millors especialistes, sinó que aprofitarà per donar-li un consell. En efecte, l'animarà perquè s'acosti a Chimo, que és el seu fill secret, i el reconegui legalment.