Imatge del cartell promocional de la sèrie '4 estrellas' de fons i, en un primer pla, la silueta d'una parella amb interrogants i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'4 estrellas' causa sensació amb una novetat en la relació dels protagonistes

'4 estrellas' farà un pas més en la relació entre dues de les figures de la ficció més estimades pel públic

4 estrellas està emetent uns capítols d'alta tensió, on les sorpreses, els misteris i els girs de guió són constants. I ara, per si no n'hi hagués prou, farà alguna cosa més. Deixarà bocabadats tots els espectadors amb un pas que ha decidit fer en la relació de dos dels personatges més estimats.

4 estrellas ha decidit avançar a l'enllaç sentimental entre Jon i Sara. Això sí, potser el resultat no és l'esperat per part del públic.

4 estrellas decideix avançar en l'afer entre Jon i la seva cosina Sara

4 estrellas té en aquesta segona temporada diversos idil·lis nous. Entre aquests, el de Rita i Rafael, així com el triangle amorós que s'ha format entre Diego, Marta i Paula. Triangle al qual també sembla que s'acabarà sumant Tristán.

Però, a més, la sèrie de La 1 ha decidit avançar en una altra història d'amor a què ja es va donar forma a la recta final de la primera temporada. Ens estem referint a la de Jon i Sara.

Foto del repartiment de la sèrie
'4 estrellas' sorprendrà amb un gir en una història d'amor | RTVE

Fins ara, el fill de Silvia Lasierra ha estat molt clar i sincer amb la seva cosina. Li ha confessat obertament que n'està enamorat i que per a ell és la dona més important. Tot i això, Sara, després d'uns primers petons i l'escàndol que es va organitzar amb la possible relació, va decidir fer-se enrere.

Des de llavors, han continuat veient-se i quedant i, fins i tot, hi ha hagut algun petó pel mig, encara que de relació res de res. Tanmateix, Jon encara perd la xaveta per ella i en el capítol d'avui decidirà tornar a intentar-ho. Per això, farà el possible per conquistar-la i convertir en realitat el somni de ser la seva parella.

Captura de la sèrie
‘4 estrellas’ farà que Jon torni a intentar conquistar la seva cosina | RTVE

Aquesta nit veurem que 4 estrellas posarà novament el noi en una posició entregada per aconseguir que ella li doni una oportunitat. Encara que el seu intent no obtindrà el resultat que esperava, passarà tot el contrari. Exactament, el que succeirà és que la seva cosina es prendrà malament aquest nou intent de relació.

D'aquesta manera, ell haurà de fer front a un nou rebuig, a l'enuig de la seva estimada i a alguna cosa més. Sí, a les conseqüències d'haver organitzat una festa a casa i que no hagi sortit com desitjava.

4 estrellas: tothom parlarà d'una altra relació

4 estrellas al capítol d'avui no només generarà interès amb el nou intent de Jon de conquistar Sara. Una altra relació propiciarà també una autèntica revolució entre diversos personatges. Es tracta de la que mantenen Ainhoa i David, que generarà un gran dolor a Luz.

La jove Lasierra veurà que l'oportunitat de conquistar la seva ex serà impossible. I és que aquesta no només s'ha compromès amb el seu noi, sinó que ell apareixerà a Vera per evitar que puguin acostar-se.

Ainhoa i David, dos personatges de la sèrie de RTVE '4 estrellas' es fan un petó
'4 estrellas' farà patir Luz amb el festeig d'Ainhoa i David | RTVE

A més, per si no n'hi hagués prou, Luz els enxamparà intimant i descobrirà els plans de futur que tenen, cosa que li causarà un gran pesar i una enorme tristesa. Sentirà que és impossible tornar amb l'amor de la seva vida, superar el passat i afrontar una nova vida juntes. I això és una cosa que li costarà assimilar, especialment perquè ara s'han de veure cada dia al restaurant.

D'una altra banda, Marta es veurà ficada en un enrenou quan un malentès la posi en una situació difícil amb Paula. I tot per culpa de Diego.