Muntatge de Terelu Campos i Rocío Carrasco amb el fons de Bake Off
TELEVISIÓ

Terelu Campos troba una feina que l'uneix encara més a Rocío Carrasco

Terelu Campos és el fitxatge bomba de la nova aposta televisiva de La 1 on coincidirà amb Rocío Carrasco

Terelu Campos ha arribat a La 1 per quedar-s'hi. Actualment, la filla gran de María Teresa Campos és col·laboradora de Mañaneros de Jaime Cantizano. També va estar al capdavant de La plaza de Jordi González, encara que les dades d'audiència no van acompanyar i només va durar una setmana en antena.

Tot i això, la seva feina amb la cadena pública continua augmentant, ja que la seva participació en la nova edició de Celebrity Bake Off s'ha confirmat. D'aquesta manera, la col·laboradora compartirà programa amb una de les seves grans amigues, Rocío Carrasco. El fitxatge de la filla de 'La más grande' va ser confirmat fa uns dies pel portal Yo tele.

Terelu Campos i Rocío Carrasco uniran forces a Bake Off: Famosos al horno

Després de l'èxit de la primera edició del concurs de pastisseria, emès a través de Prime Video, La 1 comprava els drets d'emissió per emetre en obert aquesta segona temporada. Ara, el format rep el nom de Bake Off: Famosos al horno.

Muntatge d'un primer pla de Terelu Campos somrient en un photocall i el logotip de La 1 al costat
Terelu Campos fitxa com a concursant a 'Bake Off' | e-noticies.cat, GTRES, RTVE

Entre els noms dels possibles concursants, el programa Mañaneros ha estat l'encarregat de confirmar Terelu Campos. La comunicadora serà una de les concursants que haurà de mostrar els seus dots de pastissera.

La veritat és que Terelu ja ha demostrat més d'una vegada que no té cap problema a entregar-se per complet al xou. En la seva trajectòria dels darrers anys, Terelu ha estat en alguns dels programes més aclamats d'entreteniment com ara Mask Singer o MasterChef Celebrity.

Això sí, aquesta vegada estarà molt ben acompanyada per la seva gran amiga Rocío Carrasco, que també estarà a Bake Off: Famosos al horno. L'expectació és màxima, ja que, per primera vegada, podrem veure les dues televisives en un registre molt diferent d'aquell al qual ens tenen acostumats.

Muntatge de Rocío Carrasco amb el logo de Celebrity Bake Off a La 1
Rocío Carrasco serà concursant de la nova edició de 'Celebrity Bake Off' | e-noticies.cat

Bake Off arribarà a principis de 2024

Segons ha transcendit, per a la producció d'aquesta segona temporada, RTVE ha comptat amb un pressupost que arribaria als 6 milions d'euros.

Es tracta de 12 episodis amb una durada aproximada de 100 minuts. De nou, Paula Vázquez serà la presentadora encarregada de conduir el format, com ja va fer a la primera temporada.

La 1 té grans expectatives amb aquesta aposta i, segons coneixem, busquen superar el 10,5 % de quota de pantalla. Per això, apunta a ser la gran carta per a la nova temporada televisiva.

Les gravacions del xou de pastisseria començaran en les pròximes setmanes. Un cop acabades, s'espera que la tanda d'episodis arribi a la pantalla petita a principis de 2024.