Captura del programa 'Supervivientes' a 'Conexión Honduras' amb Ángel Cristo i una icona de jutge amb una 'X'
TELEVISIÓ

'Supervivientes' dona un ultimàtum a Ángel Cristo després de provocar Carmen Borrego

'Supervivientes' s'ha vist obligat a parlar seriosament amb Ángel Cristo, després que el seu comportament torni a quedar en dubte

Supervivientes ha fitxat Ángel Cristo com a concursant de la seva nova edició i és conscient que aquest té molt d'interès per a l'espectador. En té des que ell s'assegués en un plató de televisió per esclatar durament contra la seva mare, Bárbara Rey, i posar-la en qüestió.

Tanmateix, Supervivientes ha topat amb el fet que Ángel Cristo li està donant força problemes i està tenint conflictes amb els seus companys. Un exemple és que ha tornat a atacar Carmen Borrego i fins i tot ha tingut un lleig detall amb el reality en si. Per això, el concurs li ha donat un ultimàtum: que respecti com se'l respecta, si vol durar molt en el format.

Ángel Cristo torna a esclatar contra Carmen Borrego en Supervivientes

Ángel Cristo no ha començat amb bon peu Supervivientes. Així, ja en la convivència a Hondures abans de començar el reality, va tenir diversos problemes amb companys. Especialment, amb Carmen, contra la qual va esclatar per la seva edat, dient que havia sortit del geriàtric.

Captura d'Àngel Crist discutint a 'Supervivientes'

El fill de la vedet és al disparador de tot el seu grup, tret d'Arantxa del Sol. És veritat que intenta mantenir-se al marge dels conflictes, però acaba generant-los en algunes coses pel seu comportament altiu i la seva prepotència. I l'últim l'ha tingut en ple directe amb Borrego.

Tot ha passat quan Sandra Barneda, a Conexión Honduras, ha destacat que el veia desanimat i li ha preguntat què necessitava. La seva resposta ha estat ferma: “No necessito res, que em deixin tranquil. Amb aquesta gent no m'emportaré mai, perquè són dolents”.

“Ells saben molt de tele. Ho controlen tot molt bé”. Comentaris que han enervat Carmen, que no ha pogut evitar saltar per dir: “Ets en un programa de televisió, potser et creus que ets al circ”.

Davant d'això, Cristo ha respost amb fanfarroneria: “Saps què penso de tu? Que si la teva il·lusió era tirar-te d'un helicòpter, jo t'hauria portat al pantà de San Juan. Aquí no fas res, ets un llast”.

Aquest atac ha fet que Miri hagi sortit en defensa de la seva companya. Ha etzibat a Ángel: “No et queixis quan dius que t'ataquem, perquè el primer que ho fas ets tu”.

Ángel Cristo rep la reprimenda de Supervivientes

Ángel Cristo, en aquell moment, una vegada més, ha tornat a posar sobre la taula la seva altivesa. La manera amb què ho ha demostrat ha estat dient: “Quan acabem? Vull anar-me'n a dormir”.

Aquest comentari ha provocat el malestar de l'equip de Supervivientes, que ja l'ha hagut de veure rebutjar fer alguna prova. Davant d'això, Sandra li ha plantat cara i li ha deixat clar on és i que, si vol continuar, ha de tenir un respecte per l'organització. I és que li ha dit amb duresa: “Sé que tens tot el dret a dir que vols anar-te'n a dormir”.

“Jo estic intentant tractar-te amb afecte, així que espero que tu em tractis igual. Te n'aniràs a dormir quan el programa ho decideixi”.

Per si no n'hi hagués prou, Barneda ha tingut més paraules per a Ángel: “Entenc que és una situació complicada la que esteu vivint. Des d'aquí t'animo que canviïs d'opinió i tractis de trobar les persones que et facin sentir millor. O, si més no, que estiguis millor en aquesta convivència, que és molt dura”.

Caldrà esperar per veure si aquest toc d'atenció serveix al concursant per reaccionar i fer un gir al seu pas per Supervivientes. Si ell no ho fa, és clar que ho tindrà difícil.

➡️ Televisió

Més notícies: