Fotomuntatge de Laura Escanes amb una imatge de bitllets de fons
TELEVISIÓ

El sou que TV3 paga a Laura Escanes per 'La Travessa': I per les campanades?

Laura Escanes presentarà les campanades de TV3 juntament amb Miki Núñez

Laura Escanes ja forma part de la corpo, això és un fet. Després d'estrenar-se com a presentadora de 'La Travessa', TV3 va prendre la decisió que la influencer seria l'encarregada de presentar les campanades amb Miki Núñez. Una decisió que va fer esclatar una part de l'audiència.

Va ser a principis de novembre quan tant la televisió pública de Catalunya com la mateixa Laura Escanes van anunciar a través de les xarxes socials la notícia. Arran de fer-se públic que Laura Escanes acomiadaria l'any a TV3, van ser molts els que es van queixar a través de X, abans Twitter.

El sou de Laura Escanes per 'La Travessa'

TV3 ha revelat el sou que paga a Laura Escanes per presentar 'La Travessa'. Segons hem pogut saber, la catalana hauria cobrat entre 45.000 i 50.000 euros. Una xifra que no està gens malament si tenim en compte que Laura Escanes no havia presentat mai un programa de televisió.

Laura Escanes ja no es dedica només a crear contingut a les seves xarxes socials. A més d'estrenar-se com a presentadora a la televisió pública catalana, també té un podcast anomenat 'Entre el cielo y las nubes', a la plataforma Podimo.

Projecte amb el qual, segons el diari Look, la de Barcelona hauria ingressat aproximadament 200.000 euros. Tot això deixant fora el dineral que Laura Escanes guanya a les seves xarxes socials com Instagram o TikTok, on acumula 2 milions de seguidors.

Quan cobrarà per les campanades?

Ara, cal sumar-hi també el que cobrarà la influencer per presentar les campanades 2023. Xifra que fins ara no ha sortit a la llum. Tot i això, podem fer una petita aproximació.

Tal com publica el mitjà Vozpopuli, Cristina Pedroche és una de les presentadores que més guanya per presentar les campanades. I és que Vozpopuli afegeix que la parella de Dabiz Muñoz ingressa aproximadament uns 60.000 euros, mentre que altres presentadors estarien guanyant la meitat.

Imatge del vestit que va portar Cristina Pedroche a les campanades 2022
Cristina Pedroche cobraria aproximadament 60.000 euros per les campanades. | Twitter, @Encuestando

Així que davant d'aquestes xifres, és molt probable que el sou de Laura Escanes per acomiadar l'any a TV3 sigui de, com a mínim, 30.000 euros. Tot i això, és un fet que no podem afirmar, ja que com hem dit anteriorment, és una xifra que encara no s'ha fet pública.