Muntatge de fotos de primer pla de Nuria Marín i Nagore Robles, totes dues amb rostre somrient i el plató de 'Socialité' de fons
TELEVISIÓ

‘Socialité’ destapa qui és la nova parella famosa de Nagore Robles

Nagore Robles podria haver recuperat la il·lusió en l'amor amb una coneguda influencer catalana segons ha destapat el programa ‘Socialité’

Nagore Robles decidia prendre's un descans dels mitjans de comunicació i s'allunyava de la televisió per una temporada. Alhora, la televisiva continuava amb la seva faceta com a creadora de contingut a les xarxes socials i sembla que, gràcies a ella, ha trobat l'amor.

Socialité destapava avui qui podria ser la persona que ha aconseguit ocupar el cor de la Nagore. I és que les proves són més que evidents.

Segons el programa de Telecinco, Nagore Robles hauria recuperat la il·lusió per l'amor gràcies a la tiktoker Carla Flila. La jove, de 25 anys, és molt coneguda a TikTok, on acumula més de 4 milions de seguidors.

Nagore Robles podria haver començat una història d'amor, segons Socialité

Són diverses les proves que apuntarien que, efectivament, Nagore Robles hauria començat un afer amb la influencer catalana Carla Flila.

El detonant ha estat un viatge a Uruguai que han fet juntes i que han compartit a les xarxes socials. Tot i que elles han mantingut que són amigues, el fet d'estar juntes en aquest viatge tan especial, els rumors i les especulacions no han trigat en sortir a la llum.

Imatge de Nagore Robles, Carla Flila i una altra influencer de vacances a l'Uruguai; totes tres amb rostre feliç i ballant un TikTok
Nagore podria haver començat una relació amb Carla Flila | Mediaset

Tal com han assenyalat des de Socialité, la Nagore Robles i la Carla han anat publicant diverses fotografies de com està sent aquest viatge. Totes dues han evitat pujar fotos juntes, encara que es trobaven al mateix lloc i gairebé a les mateixes hores.

Les xarxes socials tampoc no han dubtat a assenyalar aquest suposat affaire, ja que ahir va arribar a convertir-se en trending topic. Per això, des del programa Socialité s'han posat en contacte amb Robles per conèixer si és certa la relació.

No obstant això, la reacció de Nagore ha estat molt reveladora. Segons han lliscat des del programa, Nagore Robles ha optat per no pronunciar-se. “Ni va dir que sí, ni va dir que no. Si hagués estat un ‘no’, ho hauria dit rotundament”, assegurava el redactor.

Nagore Robles feliç posant als Premios Ídolo
Nagore Robles se sotmetia a una intervenció recentment | Europa Press

Carla hauria estat un gran suport per a Nagore Robles

El que és clar és que la Nagore i la Carla han aconseguit forjar un vincle estret que, molt probablement, sigui més que una simple amistat. Els últims temps no han estat gens senzills per la Nagore Roble després de l'última garrotada en la seva salut.

La televisiva ha hagut de passar per quiròfan a causa d'un problema a l'esquena. Afortunadament, i tal com ella mateixa ha revelat, la recuperació és molt positiva i sembla que ja està gairebé al 100 %. La influencer també podria haver estat clau en aquests darrers mesos de Robles.