Muntatge de Silvia Bel i la seva filla Ainara Elejalde
TELEVISIÓ

Sílvia Bel, de 'Com si fos ahir' té una filla famosa d'un actor encara més conegut

La filla de Sílvia Bel, Ainara, acaba de debutar al cinema al costat de Laia Costa a Els Encantats. La jove actriu va anar amb el seu pare a la cerimònia dels Goya el 2015

Silvia Bel, l'actriu que encarna Marta a la sèrie de TV3, ‘Com si fos ahir’, no és l'única a la seva família que ha pres el camí de la interpretació. La seva filla Ainara, que ara té 22 anys, ha debutat al cinema amb Els Encantats, una pel·lícula d'Elena Trapé.

La Sílvia, però, no és l'única que està orgullosa de la seva filla Ainara. I és que malgrat tenir una relació molt discreta, el pare de la jove és ni més ni menys que l'actor basc Karra Elejalde.

Ainara Elejalde Bel, filla de l'actor Karra Elejalde i Silvia Bel, en un primer pla
Ainara ha seguit molt de prop la carrera dels pares | RTVE

En una entrevista per a RTVE, Ainara Elejalde Bel, va confessar que sempre havia volgut seguir els passos dels seus pares, encara que aquests sempre li han mantingut els peus a terra.

“Em van dir que els havia anat bé a ells, per sort, però que era una cosa molt dura. I ho sé bé, perquè m'ha tocat acompanyar moltes vegades la meva mare a la cua de l'atur”, explicava Ainara a aquesta entrevista.

La vida més discreta de Sílvia Bel i Karra Elejalde

Ainara, fruit de la relació de Sílvia Bel i Karra Elejalde va néixer a Barcelona el 2001. Els seus pares es van conèixer un any abans durant el rodatge d'Año Mariano, on van començar el seu idil·li.

Karra es va mudar a la localitat de Molins de Rei per estar a prop de la seva filla. El 2014, l'actor explicava que feia 15 anys que vivia en aquest municipi barceloní per la seva filla Ainara. “Si visc al País Basc, no hi ha manera de gaudir-ne”, apuntava. I és que tan discreta va ser la relació de la parella que no se sap la data exacta en què van decidir divorciar-se.

Karra Elejalde i la seva filla Ainara als Goya del 2015
Ainara va acompanyar el seu pare als premis Goya el 2015 | RTVE

Ainara va ser l'encarregada d'acompanyar el seu pare a recollir el seu segon Goya, que va guanyar el 2015 per Vuit cognoms bascos. El primer el va guanyar el 2010 per També la pluja, d'Icíar Bollaín.

Va ser el 2015, quan Ainara va acompanyar el seu pare a recollir aquest guardó. “La meva filla és el projecte més bonic en què he treballat mai. Hi ha coses que de vegades les fas bé i d'altres surten… a mi aquesta nena em va sortir molt bonica”, va dir Karra en tancar el discurs.

Karra Elejalde, Mejor Actor de Reparto en los Goya 2015

Ara, la filla de Silvia Bel, que confessava haver crescut entre bastidors veient la seva mare als teatres, ha fet el salt a la pantalla gran.

De la mà de la guanyadora d'un Goya, Laia Costa, Ainara Elejalde interpreta Gina a la pel·lícula Els Encantats.

Aquesta pel·lícula, en què debuta Elejalde, parla sobre la vida d'Irene (Laia Costa) que s'enfronta a l'absència de la seva filla després de la recent separació.

ELS ENCANTATS - TRÁILER OFICIAL (HD)