Fotomuntatge Sílvia Abril
TELEVISIÓ

Sílvia Abril s'aixeca amb una notícia agredolça amb la tornada de Buenafuente a TV3

Aquest dijous passat a la nit, Andreu Buenafuente va tornar a TV3 i ho va fer amb el seu monòleg 'Que ens bombin a tots!'

Sílvia Abril s'ha aixecat aquest 29 de desembre amb una notícia agredolça. Aquest dijous passat a la nit, Andreu Buenafuente va tornar a TV3. Ho va fer amb el seu monòleg 'Que ens bombin a tots!', per acomiadar l'any. Una clara referència a la ja mítica frase de Xavier Trias.

D'aquesta manera, Sílvia Abril, dona de l'humorista, va voler donar-li suport a través de les xarxes socials. Va ser a la plataforma Instagram on l'actriu va compartir un compte enrere amb la frase "El millor monòleg de l'any". Tot i això, les dades d'audiència han estat una mica agredolces.

Sílvia Abril s'aixeca amb una notícia agredolça

Les expectatives eren molt altes. Després del gran èxit del monòleg de l'any passat, tothom pensava que aquest any es repetiria. No obstant això, res més lluny de la realitat. Tot i que és cert que Andreu Buenafuente ha aconseguit unes bones dades d'audiència, aquestes han empitjorat respecte a l'any anterior.

El monòleg d'Andreu Buenafuente per acomiadar el 2023 va ser l'espai més vist del dia de TV3. Tot i això, cal recordar que la cadena pública catalana ha aixecat tota la seva graella amb motiu de les festes nadalenques. D'aquesta manera, no hi havia gaire on escollir.

Així, la parella de Sílvia Abril va aconseguir 483.000 espectadors i un 25,5% de share. Andreu Buenafuente va destacar especialment entre el públic més jove. Un 48,1% ha estat el percentatge de nois i noies d'entre 13 i 24 anys i un 37,2% els d'entre 4 i 12 anys.

Unes xifres que es podrien considerar molt bones, però no tant si les comparem amb les de l'any passat. I és que a finals del 2022, Andreu Buenafuente va obtenir 594.000 televidents i un 28,4% de quota amb el seu monòleg 'Curraràs'.

Així, el català ha perdut més de 100.000 seguidors, concretament 111.000. I ha aconseguit 2,9 punts menys respecte a l'any passat.

Els informatius tornen a salvar TV3

Dia rere dia podem veure que la cadena pública de Catalunya aguanta pels informatius. I és que les seves dades d'audiència són immillorables. Aquest dijous 28 de desembre, el 'TN Vespre' va ser el segon programa del dia més vist amb 419.000 espectadors i un 21,1% de quota.

Seguit de l'informatiu del migdia, el 'TN Migdia', el qual va reunir 399.000 seguidors i un 25,6% de share.