Fotomuntatge d'Alba Carrillo, Rocío Carrasco i Terelu Campos

TELEVISIÓ

Rocío Carrasco, Alba Carrillo i Terelu Campos: els seus elevadíssims sous a 'Bake off'

Surt a la llum l'estratosfèric sou de Rocío Carrasco, Alba Carrillo i Terelu Campos a 'Bake off: famosos al horno'

Rocío Carrasco, Alba Carrillo i Terelu Campos són les estrelles de Bake off: famosos al horno. No hi ha dubte que el programa està sent tot un espectacle, però cal recordar que les personalitats que hi participen no ho fan gratuïtament.

Com passa sempre a RTVE, gràcies al seu Portal de Transparència, els salaris que cobren els famosos que participen en els seus programes són públics. La productora del format, Boxfish, compta amb un pressupost total d'1.219.368 euros. Així ho ha revelat el mitjà Pronto

Tot i això, els concursants del programa cobren el mateix? Segons el mitjà Look no. Ja que, com tothom sap, hi ha molts factors que determinen el salari dels televisius. Alguns d'ells són la seva popularitat, la rellevància mediàtica i les negociacions prèvies al concurs.

El sou de Rocío Carrasco, Terelu Campos i Alba Carrillo

D'aquesta manera, si tenim en compte tot el que hem esmentat, Rocío Carrasco, Terelu Campos i Alba Carrillo, podrien estar cobrant més que la resta. Tal com ha anunciat el mitjà mencionat anteriorment, els participants estarien ingressant una estimació de 10.810 euros per capítol.

Muntatge amb el plató de 'Bake Off: Famosos al horno' al fons, Rocío Carrasco amb un mocador al cap i ulleres negres i Alba Carrillo amb la mà aixecada

Tenint en compte que el programa ja fa sis setmanes que s'emet, els televisius que encara surten en pantalla s'estarien portant un bon pessic. A més, Look assegura que Rocío Carrasco, Terelu Campos i Alba Carrillo podrien ser les concursants més cares.

Encara que malauradament no hi ha una xifra exacta dels seus sous. D'altra banda, les Azúcar Moreno i els germans Salinas serien els que cobren una xifra menor. Tot i això, tal com assenyalen des de Transparència, "aquestes partides estan subjectes a liquidació en finalitzar la producció".

És a dir, que tots els concursants de Bake off: famosos al horno, rebran el salari negociat quan el programa arribi al seu final.

Captura de 'Bake Off: Famosos al Horno' amb Terelu Campos plorant amb les mans juntes el 29 de gener de 2024

El jurat de Bake off també s'emporta un bon pessic

A més dels concursants, el jurat de Bake off: famosos al horno també estaria ingressant un altíssim sou. D'aquesta manera, el mitjà Look ha destapat les xifres.

I és que Eva Arguiñano, Paco Roncero i Damián Betular podrien estar percebent al voltant d'uns 5.500 euros per programa. Sigui com sigui, tant els concursants com el jurat estaria engreixant el seu compte bancari considerablement.

➡️ Televisió

Més notícies: