Muntatge de Raquel Abad seria agafant la jaqueta amb la mà i Pepe Herrero somrient

TELEVISIÓ

Raquel Abad, la dona de Kike Calleja que va plantar cara a Pepe Herrero a 'GH'

Raquel Abad va saltar a la fama fa uns anys com a concursant del reality, on va tenir enfrontaments i va conèixer l'amor

Raquel Abad, per als espectadors més joves, és coneguda per dues coses. Primer, per ser la dona del reporter i col·laborador Kike Calleja. Segon, per exercir com a defensora de Marta López a GH Dúo.

Tot i això, Raquel Abad no va saltar a la fama per aquestes circumstàncies. Ho va fer per ser concursant de Gran Hermano fa uns anys. Un reality on va trobar l'amor i va destacar per enfrontar-se en nombroses ocasions a Pepe Herrero, el vencedor de l'edició.

Raquel Abad va saltar a la fama per ser l'enemiga de Pepe a Gran Hermano

Raquel Abad va arribar a les nostres vides el 2006, en convertir-se en participant de Gran Hermano, on va deixar de manifest, sobretot, el seu fort caràcter. I també que no tenia pèls a la llengua i que estava disposada a dir el que pensava, costés el que costés.

La gallega, que llavors tenia 21 anys, des del primer moment es va convertir en l'enemiga de Pepe. Aquest, que va ser el guanyador, va fer una volta de rosca al reality, ja que va apostar des del començament per tenir una estratègia. I aquesta la va dur a terme, a través de la seva nominació, al costat de Dayron.

Raquel no va acceptar que el seu company tingués un pla ordit per nominar els altres i convertir-se en el triomfador. Tant és així que li ho va retreure moltes vegades, per la qual cosa van viure conflictes molt contundents, davant l'atenta mirada dels altres, que preferien mantenir-se'n al marge.

Pepe Herrero amb un jersei blau al carrer
Raquel Abad va tenir nombrosos enfrontaments amb Pepe | Europa Press

No es podien ni veure, però la situació entre ells va anar a pitjor en un moment determinat. Just quan Abad va pensar que Herrero li havia trencat el raspall de dents, per la qual cosa va decidir venjar-se. I ho va fer destrossant l'artefacte que ell havia creat per a les nominacions.

Tot i això, Raquel i el seu rival van haver de veure's fins al final del concurs, ja que tots dos van ser finalistes amb Javi Varela. Un noi aquest, golfista de Màlaga, que n'era amic i l'amor a la casa de Guadalix. Jove amb què la gallega va estar sortint fora del concurs, encara que la relació va acabar poc després.

Captura de 'Gran Hermano' amb Raquel Abad i Javier seriosos vestits de vermell
Raquel Abad va trobar l'amor als braços de Javi | Mediaset

Raquel Abad, la dona de Kike Calleja, estarà més al focus mediàtic a partir d'ara

Raquel Abad, després d'haver tingut el paper de dolenta a Gran Hermano, semblava posicionar-se com a ferma col·laboradora per a programes de televisió. Tot i que res més lluny de la realitat. Ella va preferir portar una vida anònima, en què va continuar amb els seus estudis, després va entrar al mercat laboral i, a més, va gaudir de diversos amors.

Això sí, fa uns anys, es va tornar a situar davant de les càmeres, tot perquè va iniciar una relació amb el que va ser reporter de Sálvame, Kike Calleja. Tots dos van començar a presumir del seu amor a les xarxes, es van fer habituals en esdeveniments i van acabar sent portada de revista amb el casament el 2022.

Kike Carrera amb camisa blanca i Raquel Abad agafant-se la jaqueta seriosos i mirant de banda
Raquel Abad va tornar a estar davant de les càmeres per la seva relació amb Kike Calleja | Europa Press

Raquel, després del seu enllaç, només es deixava veure per xarxes socials fins fa uns dies, que ha tornat a la televisió. Ho ha fet per exercir a plató com a defensora de Marta López, que és concursant de GH Dúo.

És més, aquest retorn davant de les càmeres no quedarà aquí. I és que, quan conclogui el reality de la seva amiga, haurà de continuar fent la tasca de defensora. El motiu és que, segons els rumors, el seu marit, Kike Calleja, serà concursant de la nova edició de Supervivientes, que començarà ben aviat.

Per tant, Abad té al davant moltes setmanes en què estarà novament al focus. Tot sigui per aconseguir que el seu noi arribi el més lluny possible al concurs.