Muntatge d'un primer pla de Ramon Pellicer amb camisa i corbata morades, una televisió i una mà dient adéu

TELEVISIÓ

Ramon Pellicer trenca el silenci sobre el dia que dirà adeu a la televisió

El periodista de TV3 és un dels més consolidats a la televisió catalana i parla clar sobre els seus plans de futur

Ramon Pellicer, de 63 anys, ha parlat d'allò que sembla que no arribarà mai: la seva jubilació. El periodista, que fa més de tres dècades que és a TV3, va concedir una emotiva entrevista al programa El Suplement de Catalunya Ràdio. Des d'allà, es va obrir a reflexionar sobre diversos aspectes de la vida professional i personal.

Ramon Pellicer ha admès que no està obligat a jubilar-se amb 65 anys i que tampoc no és la seva intenció. En aquest sentit, ha manifestat que deixarà d'aparèixer a TV3 el dia que deixin de contractar-lo. Contracte que, per cert, supera els 100.000 euros anuals per al presentador català.

Ramon Pellicer i la seva carrera a la televisió

Amb una carrera que va iniciar el 1988 al TN Migdia de TV3, Ramon Pellicer ha travessat diverses etapes destacades. Incloent un període a TVE, on va dirigir el Telediario i va assumir la direcció de l'informatiu durant dos anys. Després de tornar a TV3, ha liderat diversos programes, entre ells Entre línies i Domini públic.

Ramon Pellicer ha estat al capdavant d'un debat candent sobre la presència de presentadors veterans homes acompanyats de dones joves a la televisió. A la seva entrevista, va desafiar les crítiques sobre l'edat i va afirmar que la seva experiència i el seu talent superen qualsevol prejudici.

El debat per l'edat de Ramon Pellicer

A més, ha destacat la importància de reconèixer el paper de les dones a la televisió. Afirmant que moltes han madurat i envellit a TV3, demostrant que l'edat no hauria de ser l'únic criteri per presentar els informatius. Ramon Pellicer també va rebutjar la idea que el seu aspecte físic hagi influït positivament a la seva carrera.

De fet, considera superficial aquesta valoració. L'entrevista a Ramon Pellicer ha generat un gran debat a les xarxes socials i als cercles mediàtics. Molts han expressat el seu suport a les seves paraules i la seva visió sobre la indústria televisiva.

Imatge de Ramon Pellicer i Lali Colomé compartint plató a TV3
Ramon Pellicer està casat amb Lali Colomé | TV3

Més enllà de la seva vida professional, ha estat conegut pel seu vincle amb altres figures reconegudes del món de la televisió. Uns exemples són Julia Otero i Lali Colomé. De fet, amb aquesta última té diversos fills, tal com algunes vegades s'ha pogut veure a les xarxes socials.

➡️ Televisió

Més notícies: