Captura de 'La Promesa' en una escena durant un esmorzar
TELEVISIÓ

'La Promesa' es prepara per a un important canvi en una de les seves millors actrius

María Castro ha compartit una gran notícia


María Castro és una de les grans actrius que participen en la reeixida sèrie d'època La Promesa, on dona vida a Pía Adarre.

No obstant això, acaba de compartir una gran notícia que podria afectar sobre manera el seu paper a la sèrie. I és que la guapa actriu està embarassada per tercera vegada.

D'aquesta manera, ben aviat complirà amb el seu marit, l'empresari José Manuel Villalba, el somni de convertir-se en família nombrosa.

María Castro interpretant el seu personatge de 'La Promesa'

Maria ja és mare de dues precioses nenes, Maia i Olivia, que tenen sis i tres anys respectivament, per la qual cosa no és la primera vegada que la maternitat fa un tomb a la seva vida.

"Avui és el Dia de Tots Sants, i per a mi és impossible no pensar en els que no hi són i encara segueixo necessitant", escrivia a les xarxes socials fa tot just unes hores.

En la seva publicació, María Castro explica que ha entès que la vida és un cicle, i que uns se'n van per permetre que altres arribin i ocupin lloc als nostres cors.

"Sembla que l'any 2024, una altra vegada el nostre cor es transformarà màgicament per dins, per acollir l'amor incondicional que només una nova vida t'injecta", ha anunciat molt emocionada.

María Castro plorant a 'La Promesa'

María Castro, embarassada per tercera vegada

A més, ha revelat exactament de quants mesos està. "El meu, concretament, ja fa tres mesos que batega al compàs, del qual d'aquí a uns mesos bategarà fora".

L'actriu ha volgut concloure el seu preciós escrit donant-li les gràcies a la vida "per no deixar que ens oblidem dels que no hi són". I “per permetre'ns una vegada més experimentar el miracle de la vida”.

Ara, després del feliç anunci, molts es pregunten què passarà amb el seu paper a La Promesa i si podrà continuar actuant passats uns mesos.

María Castro i Marga Martínez interpretant els seus personatges a 'La Promesa'

Així, es planteja que fins i tot pugui abandonar els enregistraments o potser es limitarà a fer aparicions esporàdiques que expliquin el que li ha passat al seu personatge.

Però també és cert, tal com destaquen a El Televisero, que a TVE ja podrien comptar amb una bona quantitat de material gravat del qual poder recórrer.

D'aquesta manera, l'embaràs no afectaria sobre manera la sèrie, i segurament els directors sabran desenvolupar una bona trama per a Pía Adarre.

➡️ Televisió

Més notícies: