Muntatge de fotos de primer pla de Paula Losada i, de fons, alguns actors de l'elenc de la sèrie 'La Promesa'
TELEVISIÓ

'La Promesa' confirma una trama estrella després de perdre el personatge principal

'La Promesa' enganxa els seus seguidors amb nous embolics després de la desaparició d'una de les protagonistes

La Promesa acomiadava el 20 de desembre passat Jimena de los Infantes, la promesa de Manuel, personatge que interpreta Paula Losada. Un comiat a què els companys de rodatge de l'actriu es van sumar amb gestos d'afecte i reconeixement per la seva feina.

El pas de Jimena per la ficció va permetre al públic assistir a transformar un personatge. Des de l'amor per Manuel fins, a l'extrem contrari, els seus gestos manipuladors, així com la perversió que hi exercia Jerónimo. L'actriu, agraïda per tot el que ha viscut i après en la seva participació a La Promesa, va voler acomiadar-se amb una publicació al seu compte d'Instagram.

La Promesa diu adeu a una de les seves protagonistes i dona peu a un interessant gir a la trama

La jove va compartir un post agraint l'afecte i la fidelitat del públic i l'oportunitat brindada de treballar a la ficció. Va destacar la professionalitat de l'equip de La Promesa i va prometre tornar-hi encara que fos de visita. Caldrà esperar per veure els darrers capítols en què intervé el seu personatge per veure en quins termes es produeix el seu final.

Recordem que Jimena va marxar amb els seus pares després dels darrers esdeveniments que havia protagonitzat. Manipulada per Jerónimo, va subministrar làudan a Caterina i va incendiar el seu dormitori amb totes dues a dins. Finalment, Jana i Rómulo van aconseguir salvar-les.

Després, Cruz va comunicar el que va passar a Mercedes i José Luis, pares de Jimena, que van tornar adonant-se que la seva filla estava molt canviada. Els ducs de los Infantes la convencen perquè torni a palau amb ells perquè ajudi pels problemes de salut de la seva mare.

Abans d'anar-se'n Jimena, segons l'avenç de La Promesa, li demana un favor a la Jana: “Vull que tinguis cura del meu marit. Tu ets la que millor es porta amb ell i segur que estarà trist per la meva absència”.

Imatge de 'La Promesa' amb tots els personatges pujats a les escales i un emoji sorprès
Després de la marxa de Jimena, noves trames posen encara més interessant l'argument de 'La Promesa' | TVE, e-noticies.cat

Una petició davant la qual la donzella respon: “Estaré pendent d'ell”. Les últimes paraules abans de partir Jimena no deixen indiferent ningú: “Us asseguro que tornaré aviat”.

Amb la desaparició del seu personatge, queda la porta oberta a un possible retorn en el futur. Paula Losada concloïa així la seva feina a La Promesa: “Et trobarem molt a faltar!”, escrivien els seus companys a les xarxes al costat d'un vídeo. Un moment en què tot l'equip aplaudia l'actriu, l'abraçaven i li feien entrega d'un ram de flors.

En els pròxims capítols de La Promesa, ja sense la presència de Jimena, veurem com la Marquesa comença a adonar-se de les conseqüències de la seva marxa, carregant contra el seu fill. Margarita, per la seva banda, posa més llenya al foc en revelar a la marquesa que Alonso és culpable, en part, de la situació de Cruz.

Noves trames s'entrecreuen a La Promesa després de l'adeu de Jimena

Per fi, Maria i Salvador tornen a estar junts i ho comuniquen a Lope. Caldrà esperar els ppròxims capítols per conèixer quina serà la seva reacció. Jana, al seu torn, pateix davant la insistència d'Abel a fingir que segueixen junts, però en aquesta ocasió, el metge revelarà una cosa que no deixarà indiferent la donzella.

En resum, noves intrigues que continuaran mantenint l'audiència expectant davant de la sèrie de sobretaula de TVE. Una telenovel·la de factura nacional que ha enganxat el públic d'altres països.