Muntatge de Darling Arrieta parlant amb els cabells recollits i una camisa blanca i negra i el logotip de Telecinco

TELEVISIÓ

Un programa de Telecinco contracta la germana d'Edwin Arrieta en el moment oportú

La familiar d'Edwin Arrieta ha decidit no quedar-se callada després dels darrers fets que han tingut lloc

Edwin Arrieta és el cirurgià colombià que el mes d'agost passat va saltar a la premsa internacional. El motiu és que, presumptament, havia estat assassinat i esquarterat a Tailàndia per Daniel Sancho, el fill de Rodolfo Sancho. Un jove que es troba a la presó pels fets i que ara està afrontant el judici pertinent.

La germana d'Edwin Arrieta, Darling, ara ha estat fitxada per un programa de Telecinco. En concret, ha signat un acord amb aquest espai per parlar clar i net del cas del difunt. Ha decidit fer-ho després que el pare del presumpte culpable hagi fet declaracions al respecte en un documental per a HBO.

La germana d'Edwin Arrieta arriba a un acord amb Telecinco

Edwin Arrieta va veure acabar la seva vida tràgicament l'estiu passat. Avui la seva mort està sent analitzada i jutjada a Tailàndia, després d'asseure a la banqueta Daniel Sancho. Aquest ha reconegut haver-lo esquarterat, però ha indicat que no el va matar, que va morir a l'estrèpit d'una baralla que van mantenir.

Des que aquest esdeveniment passés, s'ha especulat molt sobre la relació que mantenien el cirurgià i el jove xef. Fins i tot s'ha posat sobre la taula que el colombià podia tenir el noi sota el seu control, que el tenia atemorit i pressionat. Sense obviar que també s'ha comentat que l'espanyol va poder premeditar acabar amb la vida d'aquell.

Muntatge de Daniel Sancho seriós sense samarreta i Edwin Arrieta somrient amb un pol blanc

Davant de totes informacions, el pare del reu havia mantingut el silenci, però, abans que comencés el judici, ha decidit parlar. Ho ha fet en un documental d'HBO, pel qual s'ha embutxacat una quantitat sucosa de diners. Documental en què afirma que la tragèdia es va produir per una baralla i en què deixa clar que hi ha dues víctimes: el mort i el seu fill.

Precisament per aquestes declaracions, ara la família d'Edwin Arrieta ha considerat que no es pot quedar callada. Per aquest motiu, la germana de la víctima, Darling, ha decidit acceptar l'oferta que li ha fet Telecinco.

Així, demà, a partir de les 22:00, estarà al plató de ¡De Viernes!, programa al qual la setmana anterior havia concedit una entrevista. Demà, davant dels col·laboradors, parlarà més extensament sobre el cirurgià, sobre la relació que aquest tenia amb Daniel Sancho i del succés.

Encara més, sembla que la dona està disposada a ser molt dura amb el fill de Rodolfo, com ja ho va ser a l'esmentada exclusiva. I és que hi dir: “Va matar el meu germà, el va assassinar i ha de pagar”.

Captura de '¡De Viernes!' amb Darling Arrieta seria mirant de banda amb una camisa blanca i negra el 12 d'abril de 2024

Per si no nh'hi hagués prou, també té previst esclatar contra el clan Sancho, del qual ha exposat: “Que tingui empatia, perquè crec que no n'ha tingut. I també que tingui respecte, perquè Edwin té una família. Ells no saben què és perdre un fill”.

El testimoni de Darling pot generar interès com a familiar d'Edwin, però també per una altra raó més. Exactament, perquè s'estudia la possibilitat que, d'aquí a uns dies, sigui cridada com a testimoni en el judici.

L'última hora del cas d'Edwin Arrieta

La familiar d'Edwin Arrieta possiblement haurà d'enfrontar-se al plató de ¡De Viernes! a les últimes dades sobre el cas del seu germà. Entre aquestes, que els metges que han testificat al judici han exposat una cosa important. Ni més ni menys que les ferides del crani són compatibles amb les d'una baralla.

Així mateix, s'ha revelat que l'únic ganivet amb ADN de Daniel Sancho i el cirurgià va ser trobat i analitzat setmanes després de la tragèdia. I també que aquest utensili no va ser comprat pel jove a la botiga on se'l va gravar adquirint-ne d'altres.

➡️ Televisió

Més notícies: