Muntatge d'Inmaculada Casal parlant amb ulleres negres i Concha Velasco somrient amb els llavis vermells i aplaudint

TELEVISIÓ

El programa on Inmaculada Casal va tenir un gest inoblidable amb Concha Velasco

L'espai que dirigeix i presenta Inmaculada Casal va tenir un detall amb la figura de Concha Velasco després de la seva mort

Inmaculada Casal és la persona amb qui la María del Monte comparteix la seva vida sentimental. Més enllà de la seva popularitat per ser la parella de la cantant sevillana, Casal és presentadora d'un programa a la televisió andalusa. Un espai des del qual el desembre passat la periodista va tenir ocasió d'homenatjar l'estimada artista Concha Velasco.

Andalucía de tarde repassava la vida i l'obra de la Concha Velasco només un dia després de la seva mort. L'espai conduït per l'Inmaculada Casal connectava en directe amb Valladolid per conèixer com havia estat el funeral de l'artista. La parella de la María del Monte i els seus col·laboradors recordaven l'extensa carrera de la Concha Velasco, així com els moments més destacats de la seva vida.

Inmaculada Casal va dedicar el programa que presenta Concha Velasco

Al plató Diego Arrabal, Irma Soriano i Sergio Morante, entre altres, recordaven l'actriu i cantant, així com la persona que va ser la Concha. Una ocasió en què van poder destacar el seu entusiasme així com la seva generositat. L'espai de la televisió pública andalusa, a més, va rescatar alguns dels millors moments que la val·lisoletana va oferir a l'audiència de Canal Sur Televisión.

Al llarg del programa també van repassar el matrimoni de la Concha amb el Pedro Marsó així com altres històries d'amor a la seva vida. La relació amb els seus fills, Manuel i Paco, i les paraules d'afecte de molts companys de treball van ser presents en aquest homenatge.

Imatge primer pla de Concha Velaso amb rostre content als Premis Dies de Cinema a Madrid
El programa de Canal Sud que presenta Inmaculada Casal va homenatjar Concha Velasco | GTRES

Cal recordar que Inmaculada Casal ja va tenir ocasió d'entrevistar l'any 2011 la Concha Velasco. “La noia de la Creu Roja” va concedir en aquell moment una sincera entrevista al Teatre Lope de Vega de Sevilla. Aleshores l'artista repassava la seva trajectòria al cinema i al teatre, així com els seus orígens a la ciutat que la va veure néixer.

Casal porta al capdavant del programa de Canal Sur des del mes de novembre passat. Tot i això, la catalana compta a l'esquena amb una extensa trajectòria professional precisament en l'esmentat mitjà en què treballa des del 1988.

María del Monte va donar a conèixer la seva relació amb Inmaculada Casal fa dos anys

Va ser el 2022 quan va sortir a la llum la seva relació amb la María del Monte. L'artista sevillana va fer pública la seva relació sentimental amb l'Inmaculada Casal al Pregó de l'Orgull de Sevilla d'aquell any. Malgrat tot, la cantant va deixar clar que volia continuar intentant marcar bé la línia entre la seva vida pública i la privadesa de la seva relació.

Uns mesos després, la parella contreia matrimoni a la capital sevillana envoltada de la seva família i cercle més proper. Una celebració en què hi va haver notables absències com la de l'Antonio Tejado, nebot de la María del Monte, tan d'actualitat els últims dies.

Muntatge en primer pla de María del Monte al costat d'Inmaculada Casal
Inmaculada Casal i María del Monte es van casar el 2022 | e-noticies.cat, Telecinco, Canal Sur

El nebot de la cantant continua a la presó provisional, acusat de ser l'"autor intel·lectual" de l'assalt amb violència a casa de la seva tieta. Tot i que ell manté que és innocent, les investigacions avancen i segueixen sortint a la llum alguns detalls del procés.