Fotomuntatge de Pilar Eyre amb una imatge dels Premis Goya 2024

TELEVISIÓ

Pilar Eyre es trenca després de la polèmica als Goya: allau de crítiques i insults

Pilar Eyre s'ha emocionat en directe en explicar les amenaces de mort que ha rebut a les xarxes socials després d'un comentari sobre els Premis Goya 2024

Pilar Eyre no està passant pel seu millor moment. Com cada dimecres, la periodista ha visitat el programa Tot es mou de TV3, presentat per Helena García Melero. Tot i això, la intervenció de Pilar Eyre d'aquest dimecres 14 de febrer, ha estat molt diferent de les anteriors.

En aquesta ocasió, l'escriptora no ha parlat de la Família Reial, sinó d'ella mateixa. Cosa que ha sorprès, i molt, l'audiència. I és que no estem acostumats que Pilar Eyre parli de la seva vida personal.

Doncs bé, per entendre aquesta història ens hem de remuntar a aquest cap de setmana passat. Quan es va celebrar a Valladolid la gala dels Premis Goya 2024. Després de la celebració de l'esdeveniment més important del cinema espanyol, Pilar Eyre es va veure embolicada en una polèmica sense precedents.

Pilar Eyre es trenca en directe: els motius

Pilar Eyre és una gran defensora del món animal. La col·laboradora adora els animals i qui la segueixi a les xarxes socials coneixerà l'estima que té pels seus gossos. A més de la seva posició antitaurina de la qual ha fet gala al llarg dels anys.

D'aquesta manera, durant l'emissió de la gala dels Premis Goya 2024, la televisiva va comentar al seu compte de X, abans Twitter, una cosa relacionada amb les corregudes de toros. Tot i això, després de mostrar-se públicament en contra d'aquesta pràctica, Pilar Eyre va ser víctima d'una allau de crítiques i insults.

"Estava veient els Goya i estaven parlant de les subvencions. I jo vaig dir: A mi m'agradaria que totes les subvencions que es dediquen a les corregudes de toros, es dediquessin al cinema", ha començat.

"I aquesta frase que jo la vaig dir convençuda, però no pensava que tindria repercussió... Va provocar milers de missatges d'autèntic odi durant tres dies. No podia obrir les xarxes socials perquè era una allau d'odi increïble", ha afegit al canal de televisió català.

Pilar Eyre, mentre pronunciava aquestes paraules, s'ha mostrat visiblement trencada. "La veritat és que ho he passat molt malament perquè... Ostres ara m'emocionaré i no vull...", ha confessat. 

Les xarxes s'acarnissen contra Pilar Eyre i rep amenaces de mort

Davant d'aquesta complicada situació, Pilar Eyre, fins i tot, va pensar a abandonar les xarxes socials. "No sabia què fer, jo volia anar-me'n de les xarxes", ha revelat. Tant és així, que la periodista ha rebut tota mena d'insults i fins i tot amenaces de mort.

"Et posaré una bomba a no sé on, et llençaré no sé què, et mataré...", ha dit la de Barcelona. Comentaris molt durs que obren un debat sobre el mal ús de les xarxes socials i la impunitat davant d'aquesta mena d'amenaces.