Muntatge amb els personatges de 'Pecado Original', Sahika preocupada i el logo de la sèrie
TELEVISIÓ

'Pecado Original' revela un amor secret que porta al límit la protagonista

'Pecado Original' manté la tensió amb una relació sentimental que posa contra les cordes un dels personatges principals

Pecado Original és la sèrie d'èxit que de dilluns a divendres en horari de sobretaula emet Antena 3. La ficció, en aquesta primera setmana de 2024, mostra els alts i baixos en la relació entre Yildiz i Kerim. Paral·lelament, assistirem als embolics interminables dels seus detractors, amb Şahika al capdavant, que només busquen acabar amb el seu incipient amor.

En últim episodi de Pecado Original, l'aniversari de Caner va aconseguir reunir la família Argun amb els nous amics de Yildiz. L'escenari no va ser cap altre que una festa de disfresses que acaba amb un desenllaç gens esperat. Mert, el soci de Kerim, s'enfadarà amb aquest en desviar-se del seu objectiu, aconseguir tots els diners, després de negar-se a estafar Yildiz.

Pecado Original mostra el moment delicat que travessa una parella

Tanmateix, Yildiz i Kerim no ho tenen gens fàcil. D'una banda, Asuman revelava a Halit que Kerim va darrere de Yildiz. Després d'aquestes declaracions, Şahika irrompia al despatx de Halit i fingia que ella i Kerim eren parella, una notícia que aconsegueix trencar el cor a Yildiz.

Al capítol d'aquest dijous 4 de gener de Pecado Original hi ha una relació que podria acabar. Ender i Kaya travessaran una profunda crisi per culpa de Şahika. Però la mare d'Erim farà tot el possible per salvar el seu matrimoni orquestrant una altra mentida perillosa.

Capítol de Pecado Original de dimecres 12 de juliol
Ender veu perillar el seu matrimoni i veurà com és sotmesa a una decisió complicada | Atresmedia

Kaya dona un ultimàtum a la seva dona. L'obliga a tornar les accions que li va donar Şahika o el perdrà definitivament. El motiu no és cap altre que està molest per l'acord que va fer a la seva esquena i la seva ambició desmesurada.

Ender, per part seva, dubtarà entre salvar el seu matrimoni o cedir el seu poder davant Şahika. Al final, per calmar Kaya sense deixar que Şahika guanyi la partida, assegura al seu marit que lliurarà les accions als seus fills. Això convenç Kaya, que valora positivament la decisió presa.

Şahika ha decidit inventar-se que ella i Kerim estan sortint

No obstant això, és aliena que tot es tracta d'un parany, ja que Ender no s'ha desposseït realment de les seves accions. Caldrà esperar els pròxims capítols per saber si li demanarà el divorci quan descobreixi la seva gran mentida.

D'una altra banda, Kerim té intenció de parlar amb Yildiz, però ella no en vol saber res. Es va emportar una gran decepció en assabentar-se de la seva relació amb Şahika, que és en realitat una altra mentida. Mert, el soci de Kerim, creu que és millor oblidar-se'n, vol evitar que s'assabenti que és un estafador que vol aconseguir tots els diners de Halit.