Muntatge amb el personatge de Kerim de 'Pecado Original', logo de la sèrie i un emoji de problemes

TELEVISIÓ

'Pecado Original' emet una escena clau per entendre el declivi de la protagonista

'Pecado Original' deixarà molt clar que a aquest personatge tot li està sortint malament d'un temps ençà

Pecado Original ha aconseguit tenir els seus espectadors en màxima tensió els darrers dies. I ho continuarà fent als capítols que té al davant.

En concret, Pecado Original mostrarà aquesta setmana una escena que deixa en evidència una cosa important sobre un dels seus personatges centrals. Ni més ni menys que està en ple declivi, ja que tot li surt malament. Estem referint-nos a Şahika.

Pecado Original emet el pitjor moment de Şahika

Pecado Original ha mostrat durant molts episodis les argúcies i tripijocs que ha dut a terme Şahika i sempre li han sortit bé. Tot i això, en els últims episodis ha quedat palès que està en ple declivi. Sí, perquè la sort ja no està a favor seu, tal com li agradaria.

En els últims episodis s'ha mostrat que a l'empresària li ha sortit malament la jugada per desempallegar-se de la seva cunyada, Ender. I és que ha planejat un accident de trànsit per acabar amb la seva vida. Però la seva familiar ja la coneix bé i ha aconseguit esquivar aquesta mala jugada.

Encara més, qui havia de ser la víctima d'aquest contratemps viari ha aconseguit proves del seu intent d'assassinat. Proves que tenia intenció d'ensenyar al seu marit, Kaya, perquè sabés realment com és la seva germana. Tanmateix, la malvada protagonista ho ha evitat, oferint-li accions a canvi del seu silenci, i aquella ha acceptat.

Muntatge d'Ender i Sahia de la sèrie
'Pecado Original' ha frustrat el pla de la protagonista amb la seva cunyada | Atresmedia

D'aquesta manera, Pecado Original ha mostrat que Şahika ha vist fallar el seu pla. I aquests dies evidenciarà que un altre dels seus objectius també es veurà frustrat en una escena que la deixarà bocabadada.

El que passarà és que anirà a l'antiga mansió de Halit, disposada a aconseguir-la. Encara que es quedarà de pedra quan descobreixi que aquell, que ara treballa a la seva empresa, ha pogut resoldre els seus problemes econòmics. Gràcies a un cop de sort, ha recuperat casa seva, les seves finances i ara torna a ser el seu rival més poderós.

L'empresària així es toparà amb un altre revés, no podrà aconseguir la propietat dels Argun i el seu competidor, el qual creia que estava destruït, torna a ser fort. Això la deixarà enfonsada i perplexa. I això que no sap que aquell fins i tot està buscant proves de les seves argúcies i delictes per destruir-la per sempre.

Captura de Sahija a Pecat Original d'Antena 3
'Pecado Original' deixarà clar que ella tampoc podrà quedar-se amb la mansió del seu enemic | Atresmedia

Pecado Original no deixa respirar la protagonista i li dona un altre revés que no esperava

Pecado Original té clar que en aquests pròxims episodis portarà la seva pèrfida empresària fins al límit. A més de veure frustrat el pla d'acabar amb la cunyada i també el de comprar la mansió dels Argun, patirà un altre revés més. En aquest cas, un de sentimental.

Şahika s'ha quedat enlluernada des del primer moment amb Kerim, a qui no pot deixar de mirar i tractar amb desig. Per aquest motiu, estarà encantada quan la cunyada el convidi a sopar a casa. És clar, perquè veurà l'oportunitat perfecta per acostar-s'hi.

Captura de 'Pecado Original' amb el personatge de Kerim somrient amb corbata
'Pecado Original' farà que les intencions de l'empresària amb el jove se'n vagin en orri | Atresmedia

Tot i que la ficció turca d'Antena 3 farà fracassar l'objectiu de la dona malvada. Sí, perquè Ender, sabedora que aquella se sent atreta pel jove, ha preparat alguna cosa per deixar-la amb un pam de nas. El que ha fet ha estat convidar igualment a la vetllada Yildiz, per la qual ell ha quedat enlluernat.

Així, la protagonista haurà de suportar una nit per oblidar. Sí, perquè veurà que l'home a qui desitja no para de tirar-li la canya a una altra dona. I això la farà enfadar fins a límits insospitats, ja que no està acostumada a no complir els objectius que s'ha marcat.