Pablo Motos somrient al plató de 'El Hormiguero'

TELEVISIÓ

Pablo Motos revoluciona avui 'El Hormiguero': revelarà un dels seus grans secrets

Pablo Motos sorprèn amb un convidat sorpresa a 'El Hormiguero' que s'ha convertit en un autèntic misteri

El Hormiguero ens té acostumats a compartir sempre la llista de convidats que hi acudiran. Tot i això, per primera vegada en molt temps, Pablo Motos ha volgut mantenir la incògnita.

El presentador no ha volgut donar cap detall al respecte, cosa que crida especialment l'atenció i ha fet saltar totes les alarmes. De qui es tracta?

De fet, ningú coneix la identitat de la persona que acudirà per sorpresa aquest dimecres. De moment, Antena 3 només ha avançat que es tracta d'"una visita molt especial" i que donaran una de "les sorpreses més grans que es recorden en la història del programa".

Isabel Pantoja i Pablo Motos a El Hormiguero d'Antena 3

"Dimecres tindrem una visita molt especial al programa. El Hormiguero donarà una de les sorpreses més grans que es recorden en un programa únic", revelava Pablo Motos.

"Hi ha una raó força important per la qual no es pot explicar això, però us agradarà molt", prometia als espectadors.

Un gran misteri que ha portat els fans del programa a fer les seves apostes, i és que ja tindrien alguna pista sobre això.

Pistes que Antena 3 ja ha donat i apuntarien directament a Óscar o Moisés, un dels quals suposadament es farà amb el bote de Pasapalabra aquesta mateixa setmana.

Pablo Motos anuncia un convidat sorpresa a El Hormiguero

I, tot i que encara no s'ha confirmat quin dia lliurarà el premi Roberto Leal, tot apunta que el moment televisiu tindrà lloc aquest mateix dimecres. Per tant, el flamant guanyador podria visitar El Hormiguero just després d'haver esdevingut milionari.

D'aquí ve la sorpresa i el misteri que ha sorgit al voltant d'aquesta visita. Encara que una altra opció és que El Hormiguero modifiqui, d'alguna manera, el seu horari per cedir-li el prime time al concurs de Roberto Leal.

Una cosa, que ja va passar fa just un any, quan Rafa Castaño aconseguia fer història alçant-se amb el bot més gran del programa.

Muntatge de Roberto Leal parlant mirant avall amb una camisa verda i Moisés Laguardia seriós amb un pol blau i negre

Just per això, els espectadors estan en suspens, ja que tot sembla indicar que aconseguiran l'anhelat bote, que ja puja als dos milions d'euros. És a dir, que caldrà estar molt atents a la pantalla aquesta setmana per no perdre'ns cap detall.

Aquest dilluns passat, la convidada de Pablo Motos a El Homiguero va ser Belén Rueda, mentre que dimarts li tocava el torn a la cantant Aitana.

I, després de la gran sorpresa de dimecres, serà Antonio Resines qui tanqui una brillant setmana per al programa de les formigues.

➡️ Televisió

Més notícies: