Muntatge de 'La Moderna' amb els personatges de la sèrie, el logo i una silueta de dona en blanc

TELEVISIÓ

El nou personatge de 'La Moderna' es converteix en protagonista i canvia la trama

La dona misteriosa que recentment va entrar en escena a 'La Moderna' passa a prendre un paper important que ho canvia tot

La Moderna emet avui a La 1 el seu capítol número 90. La família del Saló de te continua creixent amb l'aparició de nous personatges que compliquen encara més les trames principals del melodrama romàntic. En aquests nous episodis de la sèrie de sobretaula de TVE veurem com Olga, personatge interpretat per Miri Pérez-Cabrero, és una dona estranya que influirà en el desenvolupament dels esdeveniments.

Al capítol d'ahir de La Moderna, la senyora Carla va descobrir que Jacobo no és qui diu ser i aprofita per guanyar posicions respecte a Aguirre. D'una altra banda, la bona convivència entre Trini i Cañete fa un gir en el moment en què ell porta una amiga a casa de Trini.

La Moderna compta ara amb un nou personatge que serà el centre de la trama

Avui dijous, Salón de té La Moderna comença a mostrar les conseqüències de l'aparició d'Olga al Madrid Cabaret. Es tracta d'una figura enigmàtica que es converteix en un nou element de tensió i misteri. La seva presència amenaça de desestabilitzar la relació entre Íñigo i Matilde, i posa a prova la confiança que hi ha entre ells.

Aquesta situació permetrà revelar aspectes ocults dels personatges de La Moderna i desencadenar altres conflictes i revelacions que fins ara resultaven impensables.

A la corrala, mentrestant, el taller de costura funciona millor que mai. Tot és a gràcies als clients que Cecilio ha portat després de comprovar la bona feina de Conchita i Marta amb els arranjaments. Tanmateix, sembla que la tieta dels Garcés està interessada a anar més enllà amb el seu client, igual que ell, que voldrà saber quin és el seu estat civil.

Pietro, per la seva banda, s'assabenta d'una cosa que afectarà directament La Moderna. Un rumor que de seguida posa en coneixement de les seves companyes.

Íñigo i Matilde, dos personatges de la sèrie 'La Moderna' abraçats i tots dos amb rostre seriós
La relació d'Íñigo i Matilde es podria veure afectada per la presència de la dona misteriosa | RTVE

El que passa és que Teresa s'està plantejant abandonar el seu lloc com a encarregada al saló de te per començar en un altre establiment. La seva raó principal és la presència de Matilde com a encarregada adjunta. Tot i això, aquesta, fent gala de la seva honestedat, s'avança a aquest succés i decideix ser ella qui renunciï al seu càrrec.

El saló de te serà testimoni de nous girs inesperats

A més, les coses es compliquen encara més a La Moderna, la relació entre Jacobo i la senyora Carla també sembla que torna a fer un gir. La recent manipulació de la senyora Carla i les tensions sorgides entre ells fan que el seu futur sembli ara més incert que mai.

Una situació que podria tenir repercussions per als dos personatges de La Moderna, però també per als que els envolten. Fins ara la seva relació ha estat un focus principal a la trama, per això els seus alts i baixos desencadenen unes altres conseqüències.

La Moderna, sèrie de la sobretaula de TVE, ha estat molt ben acollida pel públic. Tant és així que la ficció produïda per RTVE i Boomerang TV ha renovat per una segona temporada. Un total de 116 capítols més que continuaran desenvolupant l'adaptació de la novel·la Tea Rooms de Luisa Carné.