Fotomuntatge de Nausicaa Bonnín amb les instal·lacions de TV3 de fons

TELEVISIÓ

L'actriu Nausicaa Bonnín, del 'Cor de la ciutat' de TV3, i el seu drama més desconegut

Nausicaa Bonnín és una de les actrius més conegudes del nostre país i, recentment, en una entrevista, va destapar el seu malson

Nausicaa Bonnín és una de les actrius més conegudes del nostre país. També ha participat en reconegudes sèries de la televisió pública de Catalunya com El cor de la ciutat, Cites o La Fossa. A més, Nausicaa Bonnín també és coneguda a Espanya per diverses pel·lícules.

La catalana és parella de Kiku Piñol i a l'estiu del 2020 va néixer la seva primera filla en comú, Saó. No obstant això, recentment, Nausicaa Bonnín va destapar el seu malson més desconegut a TV3. Unes declaracions que van deixar amb la boca oberta tota l'audiència del canal català.

El drama desconegut de Nausicaa Bonnín

Nausicaa Bonnín tenia un somni: quedar-se embarassada. Tot i això, es va convertir en un procés ple de dificultats que no va ser gens fàcil per a ella. En una entrevista al programa Les dones i els dies, Nausicaa Bonnín va compartir amb tots els espectadors el seu infern intentant ser mare.

"Malgrat estar relaxats, la cosa no funcionava", deia referint-se que no podia quedar-se embarassada. "Ja em començava a no sentir bé al voltant de dones embarassades i com que soc privilegiada, i m'ho vaig poder permetre, vam acabar a la privada fent in vitro".

Finalment, al segon intent, Nausicaa Bonnín va aconseguir quedar-se embarassada. "És veritat que quan entres en un procés mèdic d'una cosa que hauria de ser natural, estàs parant literalment la teva vida. I a mi, això, m'ha passat molta factura", confessava.

Imatge de Nausicaa Bonnín amb la seva filla
Nausicaa Bonnín amb la seva filla. | Instagram, @nausicaabo

"Jo tinc la sensació que hi ha un moment que la regla va passar a ser la frustració. Cada vegada que fas pipí... T'envaeix aquesta sensació d'impotència i d'autoodi", va assegurar Nausicaa Bonnín visiblement emocionada.

La petita Saó va néixer a finals del mes de juliol del 2020, en plena pandèmia del coronavirus. Tot i això, posteriorment, l'actriu va viure un altre episodi devastador. Aquest cop relacionat amb el seu progenitor, Hermann Bonnín.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

El pare de Nausicaa Bonnín va morir després de néixer la seva filla

Malauradament, el dramaturg Hermann Bonnín, pare de l'actriu, va morir poc després del naixement de la nena. "Els tres Bonnín junts, per sempre. Cuida'ns des d'allà dalt! T'estimem", va compartir la catalana a través del seu compte d'Instagram.

Imatge de Nausicaa Bonnín amb el seu pare i la seva filla
El pare de Nausicaa Bonnín va morir poc després de néixer la nena. | Instagram, @nausicaabo

Tot i això, Hermann Bonnín va tenir temps de conèixer la seva neta. L'home va perdre la vida el setembre del 2020 als 84 anys.