Primer plànol de Jorge Cadaval seriós durant la seva entrevista a 'El Hormiguero' de dimarts 7 de novembre de 2023

Jorge Cadaval llança un sonor retret a TVE des de 'El Hormiguero'

Els Morancos han aprofitat la visita a 'El Hormiguero'

Els Morancos són dos dels convidats més divertits que poden passar per El Hormiguero i ho han tornat a demostrar. Així, han fet riure els espectadors des que han fet la seva triomfal entrada al programa.

Els germans han vingut amb l'objectiu de promocionar el seu nou espectacle Bis a bis, i de passada han aprofitat per llançar-li una clara ironia a TVE.

Los Morancos durant la seva entrevista al programa 'El Hormiguero' del dimarts 7 de novembre de 2023
Los Morancos han presentat el seu nou xou a 'El Hormiguero' | Antena 3, El Hormiguero, Atresmedia

Tant Jorge com César Cadaval han concursat a MasterChef Celebrity durant les últimes setmanes, encara que tots dos ja han estat expulsats.

Tot i això, sembla que no estan del tot contents amb el tracte que han rebut al xou culinari, i és que han deixat molt clar que allà no els van deixar promocionar la seva gira.

I així ho han fet saber a Pablo Motos. "Nosaltres hem estat a la televisió pública, però aquí sí que podem promocionar la nostra gira", ha deixat caure Jorge Cadaval, que a més va ser l'últim expulsat de MasterChef.

Jorge Cadaval i el seu dard enverinat a MasterChef

Però, abans de marxar, aprofitava per tenir un preciós gest i molt solidari. "Cal ser generós perquè la vida és generosa amb mi", assegurava.

D'aquesta manera, tot i que l'humorista no va tenir la sort de guanyar cap prova més i donar el premi a alguna associació, no es va voler anar amb un mal sabor de boca.

Just per això, demanava a l'organització del programa poder donar 5.000 euros dels quals ell havia guanyat durant el seu pas pel concurs per a una associació anomenada Trinitat, "perquè fan una feina meravellosa".

Tot i que aquest no ha estat l'únic dard o menció a una altra cadena rival per a Antena 3, ja que en fer la trucada per entregar la targeta de 3.000 euros de El Hormiguero, tampoc s'han tallat.

Després de diversos intents fallits, finalment una senyora responia al telèfon i li preguntaven quina cadena estaven veient.

Captura de Jorge Cadaval gesticulant durant la seva entrevista a 'El Hormiguero' de dimarts 7 de novembre de 2023
Jorge Cadaval ha llançat una indirecta a TVE | Antena 3, El Hormiguero, Atresmedia

"Ara que digui que té posat Telecinco", han fet broma llavors. Una indirecta que no ha passat desapercebuda per a ningú.

Tot i que Pablo Motos ha sabut sortir del pas remarcant que dilluns a la nit, El Hormiguero va tornar a ser el programa més vist pels espectadors.