Fotomuntatge de Marta Torné i Miki Núnez, presentadors d''Eufòria' de TV3

TELEVISIÓ

Miki Núñez, Marta Torné i 'Eufòria' reben una mala notícia de l'audiència de TV3

Males notícies per a Miki Núñez, Marta Torné i el seu 'Eufòria' de TV3

Miki Núñez, Marta Torné i el seu Eufòria de TV3 no s'han aixecat amb una bona notícia aquest dissabte 20 d'abril. I és que, segons sembla, el talent musical no dona les dades d'audiència esperades. Les dues primeres edicions del format van tenir un èxit brutal, però aquesta nova entrega està deixant molt a desitjar.

No hi ha dubte que calia un concurs musical a la televisió pública de Catalunya. Només cal donar una ullada a l'increïble èxit que té Operación Triunfo. Els programes d'aquesta mena aconsegueixen reunir un exèrcit de fans, però aquesta nova edició d'Eufòria sembla que no acaba de convèncer el públic.

L'audiència de TV3 dona una mala notícia a Miki Núñez i a Marta Torné

Aquest divendres passat vàrem poder veure una nova gala d'Eufòria a la televisió pública de Catalunya. Tot i això, TV3 no ha rebut una bona notícia per part dels televidents. La setena gala d'Eufòria va caure 0,5 punts respecte de la setmana anterior i va obtenir un escàs 14,3% de quota.

Així, el concurs va obtenir el segon percentatge més baix de l'edició. D'altra banda, l'espai va aconseguir reunir 212.000 espectadors. Els resultats de la postgala del programa de Miki Núñez i Marta Torné van ser molt pitjors, obtenint 53.000 fidels i un baix 8,1%.

Captura d'Alfred García, Carol Rovira i Albert Sala a la taula del jurat d'Eufòria durant la segona gala de la tercera edició

Manel Fuentes, presentador de Tu cara me suena d'Antena 3, va arrasar a Catalunya amb 276.000 televidents i un 20,2% de share. Tot i això, va perdre tres punts respecte a la setmana passada. No obstant això, va obtenir molt bons resultats.

Polèmica expulsió a Eufòria de TV3

Mai no plou a gust de tothom, això és una realitat. D'aquesta manera, l'expulsió d'Eufòria va ser molt controvertida, ja que no va agradar gran part de l'audiència del programa. En aquesta nova gala, la Lluna, va aconseguir salvar-se de l'expulsió una vegada més, però la Bita no va córrer la mateixa sort que la seva companya.

Per a sorpresa de tots, aquesta última va ser l'expulsada del programa, cosa que va suposar un gerro d'aigua freda per a tots els seus seguidors i seguidores. La seva marxa d'Eufòria no va agradar gens al públic. Tot i que, sent sincers, ja feia setmanes que la concursant estava al punt de mira del jurat.

➡️ Televisió

Més notícies: