Muntatge amb un primer pla de María Patiño somrient amb els llavis vermells i Borja Prado seriós
TELEVISIÓ

María Patiño troba una feina impactant a Madrid després de l'adeu de Borja Prado

María Patiño ha hagut de reinventar-se després que Borja Prado, que ha deixat Mediaset, hagi acabat amb la seva trajectòria a Telecinco

María Patiño ha estat una de les col·laboradores i presentadores més importants de Telecinco durant anys. I és que ha treballat com a tal a Sálvame, al Deluxe i fins i tot a Socialité. Però tot això va canviar amb l'arribada de Borja Prado a Mediaset.

María Patiño ha vist que la seva gran carrera a la cadena se n'ha anat en orris per culpa d'aquell. És clar, perquè ell va cancel·lar els dos primers programes esmentats i respecte al tercer també ha actuat. Li ha atorgat el mateix a una altra productora i aquesta ha prescindit de la periodista.

Tot i això, l'exconductora de Socialité no s'ha quedat de braços plegats. Ha decidit reinventar-se i ha trobat una feina realment sorprenent, de la qual no ha dubtat a presumir. Treball que ha arribat després de la marxa de l'esmentat directiu del grup de comunicació.

María Patiño, en una difícil tessitura per culpa de Borja Prado

María Patiño ha perdut els seus programes a Telecinco per culpa de Borja Prado, que va voler posar fi a tot l'univers Sálvame. I l'última ha estat fer-la fora de Socialité, el lloc de la qual com a presentadora ha estat ocupat per María Verdoy.

Primer pla de María Patiño amb les mans aixecades presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
María Patiño ja no té feina a Telecinco | Mediaset

D'aquesta manera, el directiu, que acaba de marxar de Mediaset per les seves guerres internes i els seus errors al grup de comunicació, l'ha deixat en una situació complicada. Sí, perquè la gallega s'ha quedat sense feina a la televisió i sense exercir com a especialista de la premsa rosa.

María Patiño: el seu nou treball

María Patiño, tot i quedar-se a l'atur a Telecinco, no ha volgut estar de braços plegats. Ha decidit buscar alternatives per continuar treballant i tenint ingressos. I una ara ha sortit a la llum.

En concret, l'excol·laboradora de Sálvame ha exercit com a conductora d'un esdeveniment rellevant al Teatre Eslava de la capital espanyola. Ens estem referint al Madrid Drag Brunch Bingo Edition, Especial Reinas.

María Patiño somrient en un teatre a coll d'uns nois
María Patiño ha gaudit del seu nou projecte laboral | Twitter, @ModaPerea

La Maria s'ha lliurat al màxim en aquest nou projecte. Tant és així que a més a més de presentar s'ha atrevit a ballar sobre l'escenari cançons de Beyoncé i fins i tot de Manuel Carrasco.

I ara n'hem tingut coneixement a través de diverses publicacions a les xarxes socials. Publicacions que han evidenciat que Patiño, com és habitual, ha donat el millor de si. Ho ha aconseguit després de moltes hores d'assaig per oferir el millor espectacle.

Aquests vídeos han estat pujats a X i Instagram per part d'amics de la gallega que l'han volgut recolzar en aquest repte. Ens estem referint tant a Gema López com a Chelo García Cortés, a Miguel Frigenti i fins i tot al dissenyador José Perea.

Encara més, María Patiño també ha aconseguit que entre els espectadors hi hagués el seu marit, l'actor Ricardo Rodríguez. Un home aquest que ha arribat a pujar a l'escenari per besar-la i deixar-li de manifest com n'està d'orgullós. Moment màgic aquest que la presentadora ha mostrat a les seves xarxes, juntament amb dues paraules: “Un somni”.

D'aquesta manera, ha deixat de manifest que s'ha reinventat, que la marxa de Telecinco no l'ha enfonsat. És clar, que no està disposada a quedar-se asseguda a casa sense fer res.

A més, cal tenir en compte que molt aviat María es posarà davant de les càmeres novament. Està previst que el pròxim 1 de febrer Netflix comenci a emetre la segona temporada de ¡Sálvese quien pueda!. És a dir, del reality que ella ha gravat amb alguns dels seus excompanys, com els dos Kikos, Belén Esteban, Terelu, Víctor Sandoval, Lydia i l'esmentada Chelo.

María Patiño, Kiko Hernández, Víctor Sandoval, Chelo García-Cortés, Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Terelu Campos i Belén Esteban en la presentació del reality de Netflix '¡Sálvese quien pueda!'
María Patiño tornarà aviat a les pantalles | GTRES

Caldrà veure si, mentre arriba aquest moment, la periodista aconsegueix fitxar per alguna cadena o accepta més projectes professionals. Cosa que ja han aconseguit moltes de les cares de Sálvame.