Muntatge amb l'edifici de Telecinco al fons, María Patiño amb una armilla i tirants i el logo de Socialité
TELEVISIÓ

María Patiño confessa per què no pot veure 'Socialité' després de deixar Telecinco

María Patiño va presentar durant anys 'Socialité' i confessa per què no ha pogut tornar a veure el programa

María Patiño ha tornat amb magnificència amb Ni que fuéramos, el nou Sálvame que s'estrenava aquesta setmana.

Així, tenint en compte la gran acollida que ha tingut el programa, no hi ha cap dubte que tant Patiño com la resta de col·laboradors travessen un gran moment.

Tanmateix, això no obsta perquè María Patiño recordi el seu pas per Telecinco, sobretot durant el temps que va estar al capdavant de Socialité.

Un programa del qual va gaudir molt presentant, però que ja hauria deixat enrere. Almenys, així ho confessava en una entrevista recent.

Primer pla de María Patiño amb les mans aixecades presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre

I és que tot i que assegura que té molt bons records de Socialité, sembla que Patiño no ha volgut tornar a veure el programa.

"No he tornat a veure Socialité perquè jo surto al migdia, no m'agrada sortir de nit", confessava a Formula TV.

De la mateixa manera, María Patiño sembla que només té bones paraules per a la seva substituta, María Verdoy. "María Verdoy em sembla molt bona elecció", en deia.

"És una professional excepcional", definia la seva companya. "Però jo també necessitava valor, caminar. Necessito, probablement, tornar a crear un altre nadó", assegurava aleshores.

María Pariño es pronuncia sobre Socialité

D'una altra banda, no hi ha dubte que a Patiño li va costar molt dir adeu a un format que ha significat tant per a ella. I la veritat és que els seus companys també van saber demostrar l'afecte que li tenen.

"Avui, nosaltres volem ser els que et diguem: gràcies per haver estat aquí aquests sis anys", l'acomiadaven el desembre de l'any passat.

Una feina que també li ha tret molt de temps amb la família. Encara que, malgrat tot, li ha valgut la pena.

María Patiño presentant Socialité al plató de Telecinco aquest diumenge 5 de novembre

"Ha valgut la pena. Vull donar les gràcies als meus dos amors, perquè em vaig involucrar en un programa de cap de setmana i això va fer que els prengués temps i no van protestar", feia referència al seu fill i al seu marit.

A més, María tampoc no pot estar més agraïda a la seva audiència, que sempre li va ser molt fidel i esperava la seva tornada amb moltes ganes.

Un desig que per fi se'ls ha complert, i és que Ni que fuéramos ha aconseguit convertir-se en la seqüela perfecta per a l'inoblidable Sálvame.

Totes les tardes, Patiño i la resta de col·laboradors prometen complir amb el seu públic i donar una nova vida a la premsa del cor.

➡️ Televisió

Més notícies: