Marc Cartes amb bigoti i cabells arrissats mirant fixament a càmera
TELEVISIÓ

Marc Cartes, de 'Com si fos ahir' i la seva preciosa història d'amor a la vida real

El conegut actor Marc Cartes va revelar en una entrevista l'experiència de la seva increïble història d'amor

Marc Cartes, conegut per la seva destacada participació en la sèrie televisiva 'Com si fos ahir' , va revelar detalls d'una experiència única que ha marcat la seva carrera i la seva vida. En una entrevista, Cartes va compartir les vivències d'una travessia que no només va implicar recórrer el món, sinó també teixir els fils d'una increïble història d'amor.

Fotomuntatge de l'actor Marc Cartes al capdavant amb rostre seriós i una mà recolzada a la barbeta, i de fons el logotip de la telenovel·la de TV3 'Com si fos ahir'
Marc Cartes i la seva aventura pel món | Instagram, @comsifosahir_fansclub, TV3

Marc Cartes i la planificació d'un viatge des de 0

Als seus 53 anys, Cartes, nascut a Andorra el 1970, ens va traslladar al moment en què va conèixer la seva dona als 24 anys. Tot i això, la història pren un gir revelador quan als 30, tots dos van decidir postergar la paternitat.

En canvi, van optar per una audaç decisió: "Venem el cotxe, l'ordinador i el piano, i marxem un any a fer la volta al món". Una elecció que, segons Cartes, no només va ser una aventura inoblidable, sinó que també va enfortir el seu vincle amorós de maneres inimaginables.

La planificació va incloure la venda de gairebé tots els seus béns materials per finançar la travessia. "Pràcticament no teníem res estalviat", va admetre Cartes, "però fent números, ens vam adonar que podíem fer-ho". Així, van vendre el cotxe, l'ordinador i el piano, i amb el que van obtenir van comprar dos abonaments d'avió.

Marc Cartes i la seva aventura

La parella, carregada amb motxilles, va emprendre la seva aventura l'any 2000, fent la volta al món durant tot un any. La travessia va abastar 21 vols, així com trens, bicicletes i fins i tot una rulot a Nova Zelanda.

La parella va viure 24 hores al dia, durant els dotze mesos, sense la distracció dels mòbils. "Ara el món s'ha tornat petit, però aleshores la distància era immensa", assenyala Cartes. Comunicar-se amb la família implicava correus electrònics esporàdics i trucades telefòniques en dates especials, ressaltant la desconnexió deliberada que va enriquir l'aventura.

Una relació més forta que mai per a Marc Cartes

La travessia va deixar un infrangible llaç construït durant aquestes intenses 24 hores al dia. "L'aprenentatge més important va ser estar les 24 hores del dia, els dotze mesos, amb la mateixa persona i adonar-nos que tornàvem amb una relació molt enfortida", revela Cartes.

L'actor i la seva dona somien repetir aquesta inoblidable aventura en jubilar-se. Asseguren que fer la volta al món pot ser més assequible i enriquidor que la vida quotidiana en una ciutat com Barcelona.