Muntatge de Kike Calleja somrient amb una americana de quadres, Raúl Prieto somrient en un photocall i el logo de Telecinco

TELEVISIÓ

Kike Calleja segueix els passos de Raúl Prieto i arriba a un pacte amb Telecinco

Raúl Prieto ha vist com Kike Calleja, seguint el seu exemple, acaba d'arribar a un acord amb Telecinco

Kike Calleja es va incorporar al programa Vamos a ver de Telecinco el mes de setembre passat. Deixava enrere una etapa com a reporter a Sálvame, i iniciava una nova com a col·laborador en un espai de la mateixa cadena. Ara, uns quants mesos després, el tertulià madrileny ha decidit copiar el seu amic Raúl Prieto amb un projecte que el mantindrà lligat a Mediaset.

Kike Calleja va treballar a les ordres de l'exdirector de Sálvame durant molts anys. Una relació laboral que va anar més enllà de les càmeres i que ha quedat un vincle d'amistat. Després d'uns mesos distanciats pel que fa a la feina, els camins de tots dos tornen a unir-se.

Kike Calleja i Raúl Prieto units de nou pels seus compromisos professionals

Raúl Prieto es desvinculava de Mediaset el març de l'any passat “per obrir nous camins professionals”. Una decisió que incloïa deixar oberta la porta a “mantenir noves col·laboracions en el futur”. I així serà, el marit de Joaquín Torres serà director de les gales de Supervivientes 2024, espai en què, segons ha transcendit, participarà Kike Calleja com a concursant

Poques setmanes abans de l'estrena de la nova edició del reality més popular de Telecinco, ara com ara són pocs els detalls que es coneixen. Amb Laura Madrueño, Sandra Barneda, Carlos Sobera i Jorge Javier Vázquez al capdavant, el concurs de supervivència comptarà amb un director d'excepció.

La incorporació de Kike Calleja a la llista de participants suposaria el fitxatge d'un periodista que seria capaç de treure el suc a la resta de figures populars. Una oportunitat per mostrar les seves qualitats com a reporter durant la seva estada a l'illa. Uns altres noms amb què comptarà el famós reality són Arancha del Sol, dona del torero Finito de Córdoba, i Zayra Gutiérrez, filla del futbolista Guti i Arancha de Benito.

Primer pla de Kike Calleja amb el rostre preocupat
Kike Calleja serà un dels concursants del reality de Telecinco | Telecinco

Kike Calleja posarà rumb a Hondures amb la resta de concursants, per la qual cosa s'haurà de separar durant diverses setmanes de la seva dona, Raquel Abad. El periodista i la corunyesa, que es van casar el 2022, es van conèixer gràcies a uns amics comuns.

Precisament ella es va donar a conèixer a l'edició de Gran Hermano 7 que es va emetre el 2006. D'aquesta manera, el tertulià seguiria els passos de la seva parella quant a participar en un reality televisiu.

La nova edició de Supervivientes aconseguirà que Kike Calleja i Raúl Prieto tornin a treballar al mateix espai encara que allunyats físicament. L'exdirector de Sálvame serà qui es posi al capdavant de la gran aposta de Telecinco, que ha canviat de productora i ara ha passat a les mans de Cuarzo Producciones.

Raúl Prieto estarà al capdavant de la direcció de les gales de Supervivientes

Prieto va arribar a Mediaset amb La Fábrica de la Tele com a director i creador de formats com ara Aquí hay tomate, Sálvame o Las Campos. El 2019 es va desvincular de l'esmentada productora i es va incorporar a l'equip de Quarzo Producciones com a director de Viva la Vida.

Va ser en aquell moment quan va posar la seva signatura en un contracte indefinit amb Mediaset per centrar-se en la direcció i la realització de programes. Ara Raúl Prieto torna al grup audiovisual amb aquest projecte.

Primer pla de Raúl Prieto el dia de la seva boda
Raúl Prieto coincidirà amb Kike Calleja al programa 'Supervivientes' | GTRES

A l'espera de concretar la data de l'estrena i la llista completa de supervivents, ja és segur que Jorge Javier Vázquez serà qui presenti les gales setmanals. Laura Madrueño serà a Hondures, Carlos Sobera repetirà amb Tierra de Nadie dimarts i Sandra Barneda substituirà Ion Aramendi en els debats dominicals.