Muntatge de Jorge González somrient amb uns collarets daurats, el logo de Cuatro i un emoji pensant

TELEVISIÓ

Jorge González i la seva exdona van participar en un programa de Cuatro que pocs recorden

Jorge González amb la seva ex, Arabia Fernández Heredia, van ser protagonistes d'un espai on van donar a conèixer la seva vida

Jorge González és un dels cantants dels quals s'està parlant més últimament, després del seu pas pel Benidorm Fest. Un festival en què va participar per intentar ser el representant d'Espanya a Eurovisió, però no va poder assolir aquest objectiu. I això que va comptar amb un gran suport del públic, que ja el coneix des de fa anys.

Sí, perquè Jorge González, a més de saltar a la fama sent concursant d'Operación Triunfo el 2006, ha participat en diversos espais de televisió. Fins i tot en un ho va fer de la mà de la que ara és la seva exdona, Arabia Fernández Heredia. Ens estem referint al peculiar format de Cuatro Els Gipsy Kings.

Jorge González va participar amb la seva exdona a Los Gipsy Kings

Jorge González s'ha sentit molest per no guanyar el Benidorm Fest amb la seva cançó Caliente, ja que considerava que era perfecta per captivar Europa. Això sí, per a molts era un refregit entre Chanel i Ricky Martin, amb poca lletra i massa físic.

Fotografia de Jorge González en la seva actuació al Benidorm Fest
Jorge González ha participat al Benidorm Fest recentment | RTVE

Les seves queixes per la situació li han tornat a posar al focus mediàtic i això ens ha portat a rememorar el seu passat a la televisió. En concret, la seva participació, que hi ha qui no recorda, en un programa de Cuatro: Los Gipsy Kings.

Jorge, exactament, va ser el 2015 quan es va convertir en protagonista, juntament amb altres famílies gitanes, de tan singular format. I ho va fer de la mà de la seva dona, Arabia, i dels dos fills que té amb ella, Aday i Nayra.

Captura de 'Los Gipsy Kings' amb Jorge González i Aràbia Fernández parlant en un sofà rosa
Jorge González va ser protagonista de 'Los Gipsy Kings' amb qui era llavors la seva parella | Mediaset

Ells no van tenir inconvenient a mostrar el seu dia a dia. Així, es van poder veure, per exemple, les discussions que tenia el matrimoni pel temps que passava l'un i l'altre davant del mirall.

Però també el públic va poder conèixer les entremaliadures dels seus fills. Sense oblidar que es va mostrar la casa familiar a Villarejo de Salvanés, igual que les seves relacions amb la comunitat gitana i els intents de González per continuar vivint de la música.

Tot i que ell era conegut en aquell moment, la seva història i la de la seva família no van captivar el públic. Per això a la següent edició del programa no es va comptar amb ells. Per tant, van continuar amb la seva vida allunyada del focus mediàtic, fins que pocs anys després va sortir a la llum la ruptura de la parella.

Una ruptura que, segons sembla, va ser força complicada i va estar envoltada de controvèrsia. N'és una bona mostra que, després d'un llarg període en silenci, ella va utilitzar les xarxes socials per atacar Jorge. Concretament, per deixar caure que ell havia de sortir de l'armari, encara que després va optar novament per mantenir-se callada i així segueix.

Jorge González té una llarga experiència a la televisió

Jorge González, a més d'OT i de Los Gipsy Kings, compta amb una àmplia trajectòria a la televisió. Per exemple, cal recordar que durant molt de temps va ser cantant al programa ¡Qué tiempo tan feliz!, que presentava María Teresa Campos.

Així mateix, va exercir com a concursant de La Voz el 2012 i el 2019 va participar a La mejor canción jamás contada. I un any després, el 2020, va tornar a estar al focus mediàtic en convertir-se en participant de Tu cara me suena, espai del qual es va proclamar vencedor.

Una llarga llista d'espais televisius en què també s'inclouen les seves incursions a Mira quién va a Eurovisión i Esta noche gano yo. Sense oblidar tampoc que el 2015 va exercir de padrí del format de Telecinco Pequeños Gigantes.

➡️ Televisió

Més notícies: