Muntatge amb un primer pla de Jorge Fernández seriós amb un jersei de coll alt i Sonsoles Ónega plorant amb un mocador
TELEVISIÓ

Jorge Fernández revela el detall que no és capaç de perdonar a Sonsoles Ónega

Jorge Fernández ha visitat el plató de 'Y ahora Sonsoles' i li ha llançat un seriós retret a Sonsoles Ónega pel que va fer en arribar a Antena 3

Jorge Fernández fa 17 anys que és al capdavant de La Ruleta, temps durant el qual s'ha convertit en un dels presentadors més estimats de la televisió.

Així, ha acudit a Y ahora Sonsoles per comentar com ha estat la seva espectacular evolució, ja que de jove somiava ser jugador de bàsquet.

Tot i això, la vida es va interposar en el seu camí, i una lesió el va obligar a abandonar el món de l'esport i centrar-se en altres coses. De fet, va aprofitar per començar a fer cursos de bellesa i va acabar convertint-se en Míster Espanya 1999.

Això marcava una carrera plena d'èxits que ha analitzat amb la Sonsoles Ónega, tot i que el Jorge Fernández ja ha deixat ben clar que hi ha un detall que no és capaç de perdonar-li a la seva companya d'Antena 3.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega i Jorge Fernández asseguts en un sofà blanc el 30 de novembre de 2023
Jorge Fernández s'ha sincerat amb Sonsoles Ónega | Atresmedia

"He d'admetre que estic força enfadat amb tu", li ha dit en to molt seriós. "Per què? Què t'he fet jo?", ha volgut saber Ónega força preocupada. "L'únic que he fet és llençar-te la canya, perquè vinguis com a col·laborador".

I en aquell moment, el Jorge Fernández li ha explicat quin era el veritable motiu. I és que, segons sembla, en arribar a Antena 3, la Sonsoles li robava un dels seus càmeres favorits de La Ruleta.

Jorge Fernández i el seu retret a Sonsoles Ónega en ple directe

Feia anys que el Juanfra treballava amb el Jorge, però l'arribada de la Sonsoles a Antena 3 el portava a canviar de programa. Cosa que el presentador no oblida ni perdona, segons ha recalcat en ple directe.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega amb un bolígraf a la mà i Jorge Fernández mig aixecat el 30 de novembre de 2023
Jorge Fernández, indignat amb Sonsoles | Atresmedia

"Veus aquest senyor d'aquí que està darrere?", li ha assenyalat. "Aquest senyor era el meu càmera a La Ruleta durant moltíssims anys", li ha explicat.

I era aquí quan ha ressenyat que el Juanfra és especial "ja no només pel bon càmera que és, sinó també pel seu aspecte humà. Fa un equip que no n'hi ha cap altre com ell", ha assegurat.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb un càmera plorant el 30 de novembre de 2023
Juanfra, el càmera favorit de Jorge a 'La Ruleta' | Atresmedia

D'altra banda, la Sonsoles Ónega tampoc ha desaprofitat l'oportunitat per llançar-li alguna retret, i és que ha reconegut que quan era a Telecinco, el Jorge era el pitjor malson. “Perquè competíem, jo sempre mirava les audiències de La Ruleta".

"Però ara ja som companys. A Antena 3 hi ha bon rotllo, hi ha disposició de mitjans, hi ha afecte, hi ha estratègia i pasta", ha assenyalat el presentador.