Muntatge del plató de 'La Ruleta de la Suerte' al fons, Jorge Fernández amb un coll alt gris, una imatge al costat del seu fill i el logo del programa
TELEVISIÓ

Jorge Fernández revela un detall inesperat sobre el seu fill Ian a 'La Ruleta'

Jorge Fernández parla dels gustos musicals del seu fill durant una de les proves de 'La Ruleta de la Suerte'

Jorge Fernández ha compartit amb tota l'audiència de La Ruleta de la Suerte una inesperada dada sobre el seu fill Ian. Tal com ha assegurat durant l'última emissió d'aquest concurs d'Antena 3, per desgràcia, aquest jove de 19 anys no comparteix els seus gustos musicals.

Després de donar la benvinguda als tres concursants de La Ruleta, i després de disputar la primera prova de velocitat, Jorge els ha proposat un nou desafiament. En aquesta ocasió es tractava d'un panell la pista del qual ha estat: "Un dia ets jove i al següent…".

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient amb un coll alt gris assenyalant la lletra C el 19 de febrer de 2024

Després que els seus dos contrincants fallessin, Gonzalo ha aconseguit resoldre el panell de La Ruleta de la Suerte. "La teva música favorita és la que els agrada als teus pares", ha dit el concursant, guanyant així 800 euros.

I ha estat en aquest moment quan Jorge Fernández ha fet una confessió inesperada relacionada amb una de les persones més importants de la seva vida, el seu fill Ian.

"Això sol passar. Un dia ets jove i l'endemà et trobes escoltant la música dels teus pares", estava dient el presentador de La Ruleta, quan ha estat interromput pel guanyador de la prova.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb els concursants parlant amb el públic darrere el 19 de febrer de 2024

Abans de seguir amb el transcurs de La Ruleta de la Suerte, Gonzalo ha volgut compartir amb tots una anècdota personal. "A mi em passava de petit. De fet, la meva música favorita és perquè els meus pares també la posaven molt".

Una història que no ha passat desapercebuda per a Jorge Fernández. Tant és així que, segons ha confessat, mai no ha aconseguit que al seu fill Ian li agradi el seu gènere musical favorit, el hard rock.

"Doncs ja podria haver passat això al meu fill. Jo li posava Guns N' Roses, AC/DC i Metallica i se'n va anar al reggaeton després", ha assegurat Jorge, provocant les rialles del públic de La Ruleta.

Jorge Fernández comparteix amb els seguidors de La Ruleta un detall sobre el seu fill Ian

Durant una de les primeres proves del dia, Jorge Fernández ha assegurat que el seu fill i ell tenen gustos musicals totalment diferents. Mentre que el presentador és fan del hard rock, Ian és més aficionat a la música llatina, cosa que ha lamentat davant de tota l'audiència d'Antena 3.

Tot i això, el model ha fet una inesperada revelació personal. Al contrari del que li va passar al seu fill, ell sí que escoltava la música que els agradava als seus pares: "Però jo amb els meus pares, sí. M'agradava Julio Iglesias, Betty Missiego, Paloma San Basilio…".

Primer pla de Jorge Fernández al 2023

Sigui com sigui, no hi ha cap dubte que Jorge Fernández està molt unit al seu fill Ian, fruit del primer matrimoni amb la model Lucía Marzo. El març del 2004, el presentador i l'ex Miss Euskadi es van donar el 'sí, vull' davant de tots els seus éssers estimats.

Un matrimoni que es va trencar només dos anys més tard. No obstant això, i malgrat que la seva relació no va sortir bé, avui dia, el televisiu manté un fort vincle amb el seu primogènit.

"Des que va néixer, el meu fill és el motor de la meva vida. És el que més estimo en aquest món i és per al que visc", va arribar a confirmar Jorge Fernández durant una entrevista amb Vanitatis.

A més, durant aquesta xerrada, el presentador de La Ruleta de la Suerte va assegurar que Ian és el més important de la seva vida. Tant és així que ho té tot organitzat per no perdre's res del seu fill malgrat la distància.

Després de la separació, el jove es va quedar amb la seva mare vivint a Bilbao, mentre que Jorge Fernández resideix a la capital d'Espanya. Per això, està agraït d'haver trobat una feina que permeti compaginar la seva vida laboral amb el seu fill:

"He tingut la gran sort que no em toqués un programa en directe perquè m'hauria perdut part de la infància del meu fill. Me l'hauria hagut d'emportar a viure a Madrid, però això hauria estat més complicat.[ La Ruleta ]Ha permès que pugui estar molts dies amb el meu fill".

➡️ Televisió

Més notícies: