Muntatge de fotos de primer pla de Genoveva Casanova somrient i, de fons, Jesulín de Ubrique cuinant a 'MasterChef Celebrity'

Jesulín de Ubrique i 'MasterChef' esquitxats pel secret de Genoveva Casanova

Jesulín de Ubrique ha estat company d'ella a 'MasterChef'

Jesulín de Ubrique està ara absolutament centrat en la seva participació en el concurs MasterChef. En aquest es troba demostrant les seves habilitats entre fogons, que eren desconegudes per tothom fins ara.

Jesulín de Ubrique, a més, en aquest programa ha coincidit amb nombrosos famosos i entre ells hi ha la dona de la qual s'està parlant més en aquests moments. Ens estem referint a Genoveva Casanova, que es troba al focus mediàtic pel seu suposat afer amb Frederic de Dinamarca.

Un escàndol que ha esquitxat els seus dos protagonistes i el seu entorn. Però també el torero i el programa de talent culinari.

Jesulín de Ubrique no queda indiferent davant l'escàndol de Genoveva Casanova

Jesulín de Ubrique està encantat amb el seu pas per MasterChef, ja que li ha permès canviar en molts aspectes i aprendre a cuinar. Així mateix, li ha donat l'oportunitat de fer amics i són els seus companys, entre els quals hi ha Genoveva.

El torero se n'ha assabentat, com tot Espanya, que la mexicana ha esdevingut protagonista d'un escàndol. La revista Lecturas ha tret a la llum el presumpte afer entre ella i el príncep danès, que està casat. En concret, ha publicat detalls i imatges de la visita que ell ha fet a Madrid per veure-la, per estar junts i, pel que sembla, per dormir a casa seva.

La polèmica està servida, pel matrimoni d'ell fonamentalment. I tots dos s'han posat al disparador. I amb tots dos els seus entorns, en el cas de l'ex de Cayetano Martínez de Irujo també els seus amics de MasterChef.

Jesulín de Ubrique va poder compartir poc de temps amb Casanova, ja que va ser la primera expulsada. Tanmateix, això no ha impedit que l'afer secret hagi propiciat que es vulgui saber què en pensen el torero i els altres concursants.

De moment, tots han optat pel silenci, però aquest sembla que només és davant de les càmeres. Sí, perquè la revista Semana ha publicat en exclusiva que sembla que els concursants sí que parlen d'això que ha passat als seus grups de WhatsApp. Encara més, ha revelat que no només treuen foc els dels participants, sinó també els de l'equip tècnic del format.

Jesulín d'Ubrique al costat dels seus companys de 'Masterchef Celibrity 8' rondant a Formentera
Jesulín de Ubrique i els seus companys estarien comentant en privat l'escàndol | GTRES

En part no és gens estrany, és clar. Segur que els pot la xafarderia, com a tots, i estaran comentant si coneixien alguna cosa d'aquest suposat afer o què els sembla tot l'enrenou que s'ha generat. Això sí, prefereixen que tot el que comenten es queda per a ells, a favor de la intimitat de Genoveva, a qui estimen.

Amics de Jesulín de Ubrique donen suport incondicionalment a Genoveva

Jesulín de Ubrique no s'ha manifestat públicament sobre el que està passant a la seva companya de concurs. I tampoc ho estan fent els altres integrants de MasterChef. Encara que en certa manera sí que li estan donant suport davant tothom alguns amics del torero.

En efecte, una de les persones que ha donat suport a la mexicana és María José Suárez. Aquesta és la parella d'Álvaro Muñoz Escassi, que està participant en el programa culinari i s'emporta molt bé amb el gadità.

Què ha fet exactament? Ni més ni menys que donar-li 'm'agrada' a la darrera publicació que Casanova ha compartit al seu compte d'Instagram. Sí, al comunicat que ha emprès a través del seu advocat, Emilio Ramírez, deixant clar que prendrà les mesures legals oportunes contra el reportatge de Lecturas.

Hi haurà alguna persona més del cercle de Jesulín i MasterChef que decideixi donar-li suport d'aquesta manera o d'una altra? No se sap. Caldrà esperar per sortir de dubtes.