Jesulín de Ubrique fa una confessió curiosa després de ser expulsat de MasterChef
Jesulín de Ubrique ha sorprès sincerant-se amb els seus companys i amb el públic
Jesulín de Ubrique és un dels concursants de la darrera edició de MasterChef del qual més s'ha parlat. Ho ha aconseguit perquè ha ofert joc, perquè ha tingut xocs amb més d'un company i pel seu afany de voler guanyar. Tanmateix, aquest últim objectiu no ha pogut complir-lo.
Jesulín de Ubrique ha estat expulsat, cosa que ha suposat que s'hagi quedat a les portes de convertir-se en semifinalista. Això sí, ha marxat confessant una cosa realment singular.
Jesulín de Ubrique se sincera en la seva expulsió de MasterChef
Jesulín de Ubrique s'ha caracteritzat a MasterChef per la seva ambició i la seva estratègia per intentar convertir-se en el guanyador. La seva claredat en aquest sentit li ha causat algun problema, encara que al final els seus companys l'han entès. S'han pres amb humor la seva postura i, al final, han aconseguit estimar-lo, i ahir es van quedar tristos quan va ser l'eliminat.
El marit de María José Campanario, després de perdre la prova d'exteriors amb el seu equip, va haver d'enfrontar-se a un dur repte final. Dur per la feina en si, però també perquè havia de lluitar per quedar-se amb dues de les millors amigues. Ens estem referint a Blanca Romero i a Toñi Moreno.
El torero va ser l'últim a presentar el seu plat davant el jurat i ho va fer amb una revelació que vinculava el seu pas pel programa amb la seva carrera a les arenes. I és que va exposar: “Al plat li he posat el nom de Correcostas, perquè va ser el toro amb què jo vaig prendre l'alternativa. Fer aquest plat ha estat recordar com vaig arribar a Nimes el dia de la meva alternativa, havent estat un noveller estel·lar”.
“Allà em vaig trobar amb dos mestres, com eren José Mari Manzanares i Emilio Muñoz. Ells em van mirar i van pensar: «Aquest aquí amb 16 anys, què fa?». Això és el que m'ha passat cuinant, que he estat al costat de dos pesos pesants que, encara que no ho semblin, sempre tenen armes amagades i avui era el moment de treure-les”.
Jesulín de Ubrique va fer tot el possible per mostrar una bona feina, però no ho va aconseguir. Blanca, primer, i Toñi, després, van aconseguir guanyar-lo i convertir-se en semifinalistes. Elles, encara que alegres pel seu triomf, es van mostrar tristes per la seva marxa.
Romero li va mostrar tot el seu afecte dient-li: “Ets un cor necessari”. I Moreno, per part seva, va exposar: “Ets l'home més noble que hem conegut i també un gran company”.
Jesulín de Ubrique revela una dada molt curiosa abans de deixar MasterChef
Jesulín de Ubrique es va mostrar una mica emocionat per la seva marxa del concurs, en què va reconèixer que “ho he passat bé. Sempre trio molt bé els llocs on vull estar i jo recomano, a qui pugui venir, que vingui. Aquí no hi ha hagut gat amagat”.
“Me'n vaig d'aquí molt content, la veritat. I ho definiria en dues paraules: im-pressionant”.
En aquesta última xerrada de comiat amb Pepe Rodríguez, va voler revelar una cosa que mai no havia explicat. Sí, va voler explicar d'on venia aquella mítica frase seva que havia fet servir per qualificar el seu pas pel concurs. Així, va relatar que el seu origen és que “vaig anar al Vaticà i vaig tenir la sort de conèixer Joan Pau II”.
“Quan vaig sortir fora, a la plaça, hi havia uns reporters i em van preguntar què havia sentit en poder estrènyer-li la mà. Vaig comentar que havia estat al costat de la persona que és més a prop de Déu. I els vaig dir que ho definiria en dues paraules: im-pressionant”.
Més notícies: