Muntatge d'Isa Pantoja somrient amb una cua, Asraf Beno parlant i el logotip de 'GH Dúo'

TELEVISIÓ

Isa Pantoja frena 'GH Dúo' després de descobrir què vol fer Telecinco amb Asraf Beno

Isa Pantoja no ha tingut objeccions a ser molt contundent i clara sobre la possibilitat que li ha plantejat el reality sobre Asraf

Isa Pantoja viu intensament el pas d'Asraf, el seu marit, per GH Dúo. I és que, encara que al principi va ser reticent després de com va patir defensant-lo a Supervivientes, ha tornat a convertir-se en la seva representant a plató. Això, com és lògic, l'està portant a viure confrontacions i atacs a les diferents gales.

Isa Pantoja, no obstant això, ha reconegut estar encantada pel concurs que Asraf està fent i està desitjant tornar-lo a tenir a casa. Per aquest motiu, s'ha mostrat molt contundent quan se li ha plantejat que el reality es podria allargar dues setmanes més.

Isa Pantoja deixa clara la seva postura després de conèixer les intencions de Telecinco amb Asraf Beno

Isa Pantoja és la millor defensora que podia tenir Asraf Beno, ja que el protegeix amb totes les armes a cadascuna de les gales. Ella li dona suport incondicionalment, tal com s'ha pogut veure a la visita que li ha fet a la casa de Guadalix per Sant Valentí. Una visita que s'ha produït després d'haver desmentit que estiguin esperant un nadó.

Captura de 'GH Duo' amb Isa Pantoja i Asraf Beno agafats de la mà en el seu retrobament el 13 de febrer de 2024
Isa Pantoja va protagonitzar un retrobament emotiu amb Asraf Beno | Mediaset

La germana de Kiko Rivera ha deixat clar que exercir aquest paper al plató de GH Dúo està sent complicat. Primer, per les situacions tenses que hi tenen lloc amb col·laboradors i altres familiars. Segon, perquè això suposa que estigui constantment viatjant a Madrid des de Cadis, on viu.

Precisament, per aquest esforç que està fent Isa Pantoja, Ion Aramendi, el presentador, ha volgut saber què pensa sobre el plantejament que estudia el reality. Ens estem referint a allargar-ho dues setmanes més, de manera que augmentaria el temps sense veure Asraf. I, sobre això, ella ha estat contundent, deixant clar que aguantaria.

En suport del seu noi, ha aclarit que “ja que hi som, sí que ho suportaria. Cal anar a totes, cal morir matant. Si vaig aguantar quatre mesos per Supervivientes, fixa't tu el que aguantaré, però tampoc us passeu que soc aquí sense mantenir relacions”.

Captura de 'GH Duo' amb Isa Pantoja mirant de banda amb la mà a la barbeta asseguda en un sofà blau el 20 de febrer de 2024
Isa Pantoja ha reconegut que aguantaria una mica més per veure Asraf | Mediaset

La veritat és que de moment no hi ha res confirmat respecte a l'ampliació de la durada del concurs. Encara que ha quedat de manifest que, si passés, la jove Pantoja continuaria al peu del canó defensant Asraf.

Isa Pantoja mostra la seva felicitat després de l'èxit del marit

Isa Pantoja a l'última gala, a més, ha viscut un moment d'absoluta felicitat. Aquest s'ha produït quan ha descobert que Beno s'havia salvat de la nominació i, per tant, esdevenia finalista del reality. De fet, ha manifestat: “Vull donar les gràcies a tothom que ha fet això possible”.

“Gràcies als comentaris, a la gent i als vots. M'he sentit molt acompanyada avui, que també ho necessitava”.

Captura de 'GH Duo' amb Asraf Beno amb les mans a la cara cridant i Elena Rodríguez d'esquena el 20 de febrer de 2024
Isa Pantoja ha vist la felicitat d'Asraf per salvar-se de la nominació | Mediaset

Per si no n'hi hagués prou, no ha pogut evitar emocionar-se quan s'ha emès una conversa entre Asraf i Marta López sobre ella. Sí, perquè tots dos li han dedicat paraules molt maques.

Per exemple, la concursant ha dit que “Isa té un mèrit acollonant. Després de tot el que ha viscut, del que ha passat familiarment i que estava molt boja quan era més jove, perquè sortia molt, s'ha reinventat. Ha fet una carrera, està treballant, és al·lucinant el creixement personal que ha tingut”.

Per la seva banda, Beno n'ha dit que “és molt intel·ligent i molt valenta. Al final, ha crescut, és una altra edat”. Davant de tot això, Isa Pantoja s'ha mostrat una mica tímida, però molt afalagada.

Captura de 'GH Duo' amb Asraf Beno assegut, Marta López parlant amb un peu a la butaca i Isa Pantoja mirant atenta el 20 de febrer de 2024
Isa Pantoja ha rebut les floretes del seu marit i de Marta | Mediaset