Muntatge fotogràfic entre una imatge de Marc Ribas i de fons els estudis de TV3
TELEVISIÓ

La inesperada decisió de TV3 amb el 'Joc de Cartes' d'avui que no agradarà al públic

La televisió pública de Catalunya ha pres una decisió inesperada amb el 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres

TV3 ha pres una decisió inesperada amb el 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres a la nit. De fet, aquesta mateixa nit estava previst que s'emetés el darrer programa de la temporada. Tot i això, finalment, no serà així.

Un gerro d'aigua freda per a tots els amants del format que esperaven veure avui un nou episodi. En aquest nou lliurament del programa presentat per Marc Ribas, s'esperava un duel emocionant entre quatre restaurants de Barcelona de cuina tradicional o creativa.

Tot i això, l'audiència de la televisió pública de Catalunya haurà d'esperar una setmana més. Pel que fa a aquest canvi tan sobtat de programació, fins ara, la directiva de TV3 no n'ha donat cap explicació.

TV3 pren una decisió amb el programa de Marc Ribas

El canvi de programació de la cadena es deu possiblement a les audiències. I és que el F.C. Barcelona juga aquesta nit a les 21.30 hores a l'estadi de San Mamés contra l'Athletic Club de Bilbao.

Davant d'aquesta decisió de la corpo, tot fa pensar que el partit podria eclipsar l'últim capítol de la temporada de 'Joc de Cartes'. Ja que el partit de quarts de final de la Copa del Rei s'emetrà en obert a Televisió Espanyola.

D'aquesta manera, TV3 es guarda les espatlles per no tancar la temporada amb males dades d'audiència. Així, aquest dimecres podrem veure un episodi del programa de Marc Ribas, però repetit.

Un capítol ja emès

Tal com s'observa a la pàgina web de la cadena, la programació d'aquest dimecres ha canviat i veurem un episodi de 'Joc de Cartes' que ja va ser emès. És un dels més curiosos, ja que Marc Ribas va viatjar a Madrid per trobar el millor restaurant per fer una calçotada.

Això és el que podem veure a la descripció del programa d'aquesta nit de dimecres: 

"El primer restaurant on caldrà posar-se el pitet és el del català Xavier Saludes. Un restaurador que anava per diplomàtic, però que fa 25 anys va decidir obrir una taverna a Madrid. I d'un diplomàtic a un ambaixador de la cuina catalana: Antonio Melgar ".

"És andalús i viu a Madrid, però des del restaurant El Olivo fa conèixer el seu amor per la gastronomia catalana".

"Seguirem la ruta per terres madrilenyes al restaurant Saffron, on ens esperarà Maribel Gutiérrez, una tarragonina que presumeix de fer la millor salsa de calçots de la capital de l'estat. Finalment, l'última parada serà al Calsot".