Muntatge amb els personatges d''Amar es para siempre' brindant en un bar, el logo de la sèrie i un avenç de 'Sueño de Libertad'
TELEVISIÓ

L'avenç de 'Sueños de libertad' que ja anticipa el final d''Amar es para siempre'

'Amar es para siempre' encara la seva recta final i obre pas a la nova sèrie d'Antena 3, 'Sueños de libertad'

Amar es para siempre es troba actualment emetent els que seran els seus últims capítols. Antena 3 confirmava fa uns mesos que la dotzena temporada d'aquesta telenovel·la serà la darrera. Tot i això, els seguidors de la plaça dels Fruits tindran l'oportunitat de conèixer els personatges de la nova sèrie que la cadena d'Atresmedia ja està promocionant.

Més de 2700 episodis, així com multitud de personatges, han passat per la petita pantalla des del gener del 2013. 11 anys en què els espectadors han estat testimonis de morts sobtades, romanços impossibles i del pas del temps en aquest lloc imaginari de Madrid dels anys 60.

Amar es para siempre arriba a la seva recta final i Antena 3 mostra el que vindrà després

Serà previsiblement el pròxim mes de març quan Amar es para siempre finalitzi per donar pas a una altra de la que Antena 3 ja està fent promoció. Si bé no es coneix quina serà la data exacta de l'estrena de Sueños de libertad, és possible que les dues sèries coincideixin a la graella durant un breu període de temps.

Sueños de libertad és el títol de la sèrie que vindrà a continuació d'Amar es para siempre. Una nova producció original que també estarà disponible a Atresplayer. La cadena privada, que compta amb les sèries més vistes, segueix apostant per projectes d'aquest tipus i la ficció nacional continuarà sent un dels seus forts.

El mes de novembre passat van començar els enregistraments a Toledo i Madrid dels capítols que tindran una durada de 50 minuts. Natalia Sánchez, Alain Hernández i Ana Fernández seran, entre altres, els que donin vida als personatges de la nova sèrie.

Al tràiler oficial es pot veure com la trama, que transcorre a l'Espanya del 1958, narra la història de Begoña Montes, una dona atrapada en un matrimoni tòxic. Tot i això, ella busca aconseguir la llibertat, per la qual cosa envia un missatge esperançador i optimista.

A la promoció de Sueños de libertad es pot veure com Begoña Montes fuig a través del bosc al costat de la petita Julia, la seva fillastra. Aquesta dona és la nova esposa de Jesús de la Reina, amo d'una important empresa de productes de tocador, Perfumerías de la Reina.

Begonya apareix corrent amb la nena, quan són atrapades per Jesús, qui dispara a sang freda. La incògnita està servida. Hi haurà resultat ferida Begoña? Per què Jesús ha disparat la seva dona?

La família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets formaran part de l'argument d'aquesta nova proposta d'Antena 3 per a la sobretaula.

Sueños de libertad intentarà agafar el testimoni de la veterana sèrie de sobretaula d'Antena 3

Queda poc per al final d'Amar es para siempre. En aquests darrers capítols Antena 3 s'ha encarregat d'augmentar l'expectació entre els seus seguidors amb els cameos de rostres coneguts com Sonsoles Ónega, Roberto Leal o Alberto Chicote.

En un dels últims tràilers oferts per la cadena privada es recordava que “arriba el final de la sèrie”. A més, es preguntava, “fins a quin punt és capaç d'arribar l'Elena?”.

Aquest avenç suggeria que arribaria a assassinar un dels personatges més memorables d'aquesta última temporada. Una gran incògnita que obligarà l'espectador a romandre atent a Amar es para siempre fins a l'últim dels capítols.