Muntatge amb el plató d''El Hormiguero' al fons, un primer pla de Laura Pausini somrient amb un mocador al coll i uns virus

'El Hormiguero' canvia de plans després del problema de salut de Laura Pausini

'El Hormiguero' busca una estratègia ràpida per substituir la cantant italiana

El Hormiguero anunciava la setmana passada la presència de Laura Pausini per avui dilluns. Tot i això, un contratemps relacionat amb la salut de la cantant ha obligat el programa de Pablo Motos a canviar el previst per a aquesta nit. Així, El Hormiguero ha fet un gir de guió com ja va fer fa algunes setmanes amb Miguel Bosé per circumstàncies semblants.

Laura Pausini visitavael talk xou d'Antena 3 al març. Una ocasió en què l'artista italiana va parlar de les seves tres dècades a la música. També va tenir oportunitat de mostrar el seu costat més personal i va sorprendre tothom amb el seu talent amb la flauta travessera.

Ara, 8 mesos després, estava previst que aquesta nit la Laura s'assegués a respondre les preguntes de Pablo Motos, però un problema de salut ha impedit que Pausini compleixi aquest compromís.

El Hormiguero ha anunciat qui serà el convidat d'aquesta nit

Laura Pausini tenia previst anar al programa d'Antena 3 per presentar el seu nou àlbum, Almas paralelas, el primer que publica des de la pandèmia. 16 cançons inèdites que corresponen a 16 històries de persones reals a cada tema. Els seus fans a Espanya hauran d'esperar una mica més perquè la cantant se senti amb Pablo Motos per explicar més detalls d'aquesta feina tan esperada.

En el seu lloc serà Josema Yuste, segons ha informat la cadena, qui s'asseurà a la cadira de convidats d'El Hormiguero. El còmic i actor obrirà la setmana posant el toc de bon humor amb la seva presència. Yuste acaba d'estrenar l'obra Que Dios nos pille confesados al Teatre Muñoz Seca de la capital.

Una comèdia d'embolic que el madrileny dirigeix i protagonitza i en què comparteix cartell amb cares conegudes com a Santiago Urrialde. En el paper del pare Beltrán, Josema es converteix en un sacerdot que mostra les seves sospites sobre qui és el lladre d'una obra d'art valuosa.

No és la primera vegada que Yuste assisteix com a convidat al programa. De fet, ell és un dels pocs privilegiats que forma part del selecte Club de Convidats Platí. Una dada que indica que Josema té una tassa platí amb el nom, una cadira també platí i una targeta vàlida per demanar un desig a El Hormiguero 3.0.

El Hormiguero es va veure en les mateixes circumstàncies fa tan sols dos mesos

Fa dos mesos del moment en què Miguel Bosé rebutjava la invitació d'El Hormiguero per una raó semblant a la de Laura Pausini. Una circumstància que va fer canviar de manera immediata l'escaleta del programa i va obligar l'equip a buscar un convidat per cobrir aquesta absència.

Primer pla de Miguel Bosé amb rostre neutre durant el photocall de 'Cover Night'
Miguel Bosé també es va absentar de la seva cita amb 'El Hormiguero' per problemes de salut | GTRES

Dues setmanes després, el cantant trepitjava el plató del programa d'Atresmedia i aprofitava la presència per donar detalls de la seva vida fins ara desconeguts. Així, una cosa semblant passarà amb Pausini quan estigui totalment recuperada. Serà llavors quan de nou El Hormiguero compti amb la seva presència al programa.