Muntatge d'Helena García Meleroo, Jordi Cubino i Marta Torné
TELEVISIÓ

Helena García-Melero desvela com és la relació entre Marta Torné i Jordi Cubino

Helena García-Melero i Jordi Cubino parlen sobre el que ha passat amb Marta Torné a l'última gala d'Eufòria

Com cada setmana, el productor musical Jordi Cubino ha anat al programa Tot és Mou de TV3 per repassar la darrera gala d'Eufòria. Helena García-Melero no ha pogut evitar preguntar al productor sobre la seva relació amb la presentadora del programa musical, Marta Torné. I és que, durant les dues últimes gales d'Eufòria, Jordi Cubino i Marta Torné han deixat entreveure la seva excel·lent relació llançant-se "bromes" en ple directe.

Fa un parell de setmanes, Marta Torné tenia una distracció i va presentar una cançó de Cesk Freixas, atribuint-la al futbolista Cesc Fàbregas, paraules amb què Cubino va fer conyes en la seva intervenció.

Jordi Cubino i Clara Luna a Eufòria

Tot i això, les bromes de Jordi Cubino no van acabar aquí. Divendres passat, el productor va continuar bromejant amb Marta Torné. "Una cosa que ens uneix és que tots dos tenim llacunes transitòries", deixava anar Cubino. "També és veritat que jo tinc 30 pàgines de guió i tu surts un minut al programa", li va dir a Marta Torné.

Jordi Cubino parla sobre la seva relació amb Marta Torné

Després de veure Jordi Cubino les imatges de les seves bromes amb Marta Torné a Eufòria, Helena García-Melero ha aprofitat per preguntar sobre la seva relació. "El govern hauria de fer un decret perquè tothom conegués Marta Torné", ironitzava el productor.

"És una noia meravellosa. Jo me'n vaig enamorar d'ella el primer dia, com a persona. És molt natural i és una persona amb qui tinc un vincle molt especial", explicava Jordi Cubino.

Miki Núñez i Marta Torné presentant Eufòria

El productor també afegia que la seva relació amb Marta Torné és professional, però que també els uneix una amistat després de diversos anys treballant junts. "Jo em vaig equivocar —a la gala 5 d' Eufòria—, ella es va equivocar i ara ens estem llençant bromes". Tot i això, Helena García Meleroo i Jordi Cubino han volgut destacar el treball de Marta Torné en el talent show de TV3.

Les xarxes reaccionen a les bromes entre Jordi Cubino i Marta Torné

Tot i destacar que entre Marta Torné i Jordi Cubino només hi ha una amistat, molts usuaris de xarxes socials han volgut comentar el que ha passat entre ells a Eufòria.

Tuits reaccionant al pic entre Marta Torné i Jordi Cubino

Molts han reaccionat a aquest petit moment entre el productor musical i la presentadora. Tot i això, en xarxes tenen clar el vencedor d'aquesta "baralla": Marta Torné.

➡️ Televisió

Més notícies: