Muntatge de Gerard Querol i de Miki Nuñez amb el programa El Tros de fondo
TELEVISIÓ

Gerard Querol, l'amic de Miki Núñez que participa en el nou programa de TV3

Gerard Querol, conegut a xarxes com Gerry Querry Berry, és un dels participants del programa 'El tros' de TV3

Aquest dimecres, TV3 estrena el seu nou programa: El tros. Després de l'anunci dels seus deu concursants, a molts els ha cridat l'atenció d'algunes de les cares del nou programa de TV3. I és que entre ells hi ha Gerard Querol —conegut a xarxes com Gerry Querry Berry—, un dels amics íntims de Miki Núñez.

Gerard Querol, nascut a Sant Cugat del Vallès el 1999, s'ha fet un lloc al món influencer a Catalunya. De fet, a les seves xarxes socials, Gerry —com se'l coneix— acumula més de 25.000 seguidors. El contingut, principalment humorístic o irònic, ha fet que Gerry sigui una de les figures més estimades del panorama català.

L'amistat que uneix Gerard Querol i Miki Núñez

A més de penjar contingut humorístic a les seves xarxes, Gerard Querol també comparteix vídeos de Clímax, el programa de 3Cat en què participa. A les seves xarxes, també aprofita per compartir vídeos sobre els seus viatges. L'últim, a Noruega, a principis de gener, amb el seu amic Miki Núñez i les parelles de tots dos.

I és que a Gerry i a Miki Núñez els uneix una llarga amistat que ha quedat palesa a les xarxes socials de tots dos. Tant és així que fa uns dies, al podcast El Reservat, Gerry va demanar als presentadors que li preguntessin a Miki Núñez sobre una mania seva molt concreta.

“Un ocellet m'ha dit que menges les hamburgueses de manera estranya”, explicava el presentador. “Qui t'ha explicat això?”, replicava Núñez. I és que després de confessar-li que havia estat el seu bon amic Gerry Querry Berry, Miki no va poder contenir el riure."Quin cabró!”, deixava anar.

Gerard Querol, concursant del nou programa de TV3

Després de presentar Clímax, a 3Cat, Gerry Querry Berry s'atreveix a participar a El tros, el nou programa de TV3 presentat per Anna Simon. Aquest nou programa pretén trobar la millor parella de pagesos de Catalunya.

Tot i això, Gerard Querol pertanyerà al grup dels “urbanites”. “He estudiat Dret i Relacions Internacionals. Em dedico a ser Project Manager d'una fundació”, apuntava Querol al vídeo de presentació.

Ara, només queda descobrir si Gerard Querol aconseguirà fer un bon paper a El tros.

➡️ Televisió

Més notícies: