Fotomuntatge amb un fons d''Eufòria' a TV3, una persona d'icògnit i el logotip de TV3

TELEVISIÓ

Fitxatge estrella a 'Eufòria': la coneguda cara que començaràs a veure a TV3

Aquest és el nou fitxatge de TV3 per formar part del jurat d''Eufòria' i es tracta d'una cara molt coneguda

Sorpresa a la televisió pública catalana. Quan falta poc més d'una setmana per a l'estrena de la nova edició d'Eufòria, el talent musical de TV3, la cadena ha anunciat una incorporació d'última hora.

I és que els membres del jurat encara no estaven tancats del tot, tot i que ja havia començat l'emissió dels càstings. De fet, fins ara es rumorejava que una cara coneguda de l'àmbit musical podria ocupar una de les vacants.

I finalment així ha estat. Alfred García, quart finalista a l'edició del 2017 d'Operación Triunfo, serà el nou membre del jurat d'Eufòria.

Alfred García, nou jurat d'Eufòria a TV3

Tot i que s'havia rumorejat els últims dies que Mónica Naranjo podria formar part d'Eufòria a TV3, finalment no serà la cantant catalana qui ocupi la plaça vacant del jurat.

Serà Alfred García, exconcursant d'Operación Triunfo 2017 i representant d'Eurovisió amb Amaia el 2018, qui avaluï els concursants. A partir del pròxim divendres 1 de març, el cantant català s'asseurà amb Carol Rovira i Albert Sala en la seva primera experiència com a jurat en un concurs televisiu i el seu primer projecte a TV3.

I és que Alfred García cada cop és més a prop del panorama musical català, després d'haver signat recentment amb la discogràfica catalana Música Global. Tot i que es va retirar durant un temps de la música, en sentir-se saturat, fa poc ha tret Els teus ulls, un nou tema íntegrament en català.

Adeu definitiu a Elena Gadel i Lildami

Tot i això, l'entrada d'Alfred García a Eufòria significa l'adeu de dos antics jurats del programa. Elena Gadel, que també va ser concursant d'Operación Triunfo el 2002, i Lildami surten definitivament del talent.

D'altra banda, s'hi suma Albert Sala, que fins ara era el coreògraf del format. Tot i això, aquest ja comptava amb experiència en aquest sentit, ja que va ocupar aquest lloc durant les edicions d'Eufòria Dance.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ara serà el cantant català qui ocupi un rol semblant al de l'actor Marc Clotet, que va deixar de formar part del concurs de TV3 després de la primera edició el 2022.