Muntatge de fotos de Chayo Mohedano amb cara seriosa en primer pla, el logotip de TVE al costat i, de fons, una imatge de bitllets d'euro
TELEVISIÓ

La filla d'Amador Mohedano perd la paciència i destapa quin sou va tenir a TVE

La filla d'Amador Mohedano es defensa després de sentir què s'ha dit sobre la seva actuació a Televisión Española

Amador Mohedano ha vist com 18 anys després, de l'espai de Televisión Española en què va actuar Rocío Jurado encara en parlen. Un programa especial que la cadena pública va emetre poc abans de la mort de l'artista. En concret, ha estat la filla d'Amador qui, superada per les mentides, ha decidit fer un pas endavant i explicar la seva veritat.

El programa Mañaneros presentat per Jaime Cantizano recordava Rocío siempre, l'última gala en què va actuar Rocío Jurado el 20 de desembre de 2005. A plató, la col·laboradora Laura Lobo comentava, en boca de Rocío Carrasco, que l'única artista que va cobrar per la seva actuació va ser precisament la filla d'Amador Mohedano.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Jurado amb rostre seriós i Chayo Mohedano amb rostre somrient
Amador Mohedano ha vist com la seva filla s'ha defensat després de sentir que va ser ella l'única que va cobrar | Europa Press, e-noticies.cat

La filla d'Amador Mohedano ha sortit al pas després de l'emissió de TVE

Un testimoni amb què la seva protagonista estava completament en desacord, per la qual cosa va decidir enviar un missatge per aclarir la veritat.

“La setmana passada, sense esperar-ho, em van esmentar a RTVE al programa de Mañaneros”, començava dient. La cantant assegura que es tracta d'una “informació errònia i a propòsit per assenyalar-me i fer-me un mal innecessari”.

Mohedano justificava els seus arguments amb el suport que, a més a més, la cadena de televisió “té tots els papers d'aquesta gala per saber que el que dic és cert”. La filla d'Amador Mohedano assenyalava l'ens públic com a responsable de tergiversar la realitat sense raó, “Per emplenar programa? Per fer mal? Per què, exactament?”, es preguntava.

Rosario es mostrava disgustada amb la situació creada. “No consentiré que se'm difami més, i menys una televisió pública que té totes les respostes”, tancava. Encara que en un primer moment va notificar el seu malestar a través d'un missatge a RTVE, després va aportar més detalls durant una entrevista concedida a un programa de la televisió gallega.

“Jo sempre ho dic: cant gratis”, va recalcar Rosario. La filla d'Amador Mohedano va deixar clar que ella l'única cosa que va cobrar va ser per les despeses derivades de l'actuació. "A mi se'm van pagar les despeses, així com les van pagar a la resta d'artistes", va explicar a la seva intervenció.

Rosario Mohedano ha deixat clar quant va cobrar a l'última gala en què va actuar la seva tieta

“La gran diferència és que jo vivia a Madrid i les meves despeses van ser de 3.000 o una cosa així”, continuava explicant. “Hi va haver artistes que venien de fora i van ficar 8.000, 12.000, 18.000 de despeses… I també hi ha les factures, però no les van ensenyar”, va afegir.

rocio jurado siempre especial completo

Així, Rosario va deixar clar que Laura Lobo, col·laboradora de Mañaneros, va transmetre una informació errònia “a propòsit”. La filla de Rosa Benito, a més, aprofitava la seva intervenció al programa Xuntos en directo per recordar un moment que es va produir abans de l'especial. Una situació que no deixa en bon lloc Rocío Carrasco.

“Estava en maquillatge i vaig sentir que algú deia que la meva cosina no volia que cantés a l'especial”. Rosario va demanar explicacions a la seva cosina, que li va contestar: “Si penses això de mi, és que no em coneixes. Tu ets la que canta millor les cançons”, assegurava.

Unes paraules que, anys després, Rosario posa en dubte. “Ara m'he adonat, com tots els espanyols, de què pensava de debò”, concloïa Mohedano.