Fotomuntatge amb una imatge de fons del logo de Com si fos ahir i al capdavant Elena Gadel amb la cara seriosa
TELEVISIÓ

Elena Gadel confirma el moment més inesperat del 'Com si fos ahir'

El personatge que interpreta Elena Gadel a la telenovel·la de sobretaula de TV3, la Noe, va impactar els espectadors amb les seves paraules

Continuen les trames impactants al Com si fos ahir. La telenovel·la de les tardes de la televisió pública catalana va tornar a sorprendre tots els espectadors aquest dilluns, 22 de gener.

La sèrie tornava de la seva aturada de Nadal per la porta gran i resolent totes les intrigues que havien quedat pendents abans de les festes. Ara, però, els espectadors tornen a tenir una cita diària amb la sèrie, on les trames no cessen mai.

De fet, alguns dels personatges sembla que es troben una altra vegada del tot immersos en situacions d'allò més rocambolesques i interessants per a l'audiència de TV3.

Elena Gadel i el moment més inesperat del Com si fos ahir

Sorpresa amb Elena Gadel a Com si fos ahir. El seu personatge a la telenovel·la de TV3, la Noe, li va fer un plantejament molt inesperat a la seva parella, en Miquel, interpretat per Eduard Farelo, al capítol d'aquest dilluns, 22 de gener.

Ella confessava no sentir-se a gust amb la seva vida i que necessitava desconnectar del tot de la rutina. "Hi ha moments a la vida en què tens la necessitat de trencar amb la monotonia i viure-la més a fons...", deia el compte de 3Cat a Instagram, juntament amb un fragment de l'episodi, protagonitzat per la Noe i el Miquel.

"Saps què m'encantaria? Marxar, desconnectar", començava a confessar al Miquel. "Vull dir més temps. No ho sé, un viatge com Déu mana, no? Amb els nens, encara que perdin classe".

Encara que això no era una cosa que acabés de fer gaire gràcia a la seva parella. "Sí, cap problema. Fem la volta al món. Estic segur que la Gemma estarà molt contenta", responia de manera irònica.

"Miquel, ho dic de debò. Tinc la sensació que cada setmana és igual a l'anterior. I l'anterior igual a l'anterior. Tinc ganes d'aprofitar la vida, de viure-la més".

"La vida es pot viure de moltes maneres. I la nostra està molt bé, oi? Tenim uns fills meravellosos. Salut, feina, uns amics que ens estimen. No ets feliç?", li preguntava el Miquel. Tot i això, i malgrat tot, el personatge d'Elena Gadel acabava per respondre-li que sí que se sentia feliç i agraïda amb la vida que portava.

Adeu a Elena Gadel a Com si fos ahir?

Unes paraules les del personatge de la Noe que no han passat desapercebudes pels espectadors de la telenovel·la de sobretaula de TV3.

Alguns apuntaven que aquesta situació del personatge podria tractar-se del principi d'una possible marxa d'Elena Gadel del Com si fos ahir. "Els guionistes estan preparant la marxa de la Noe?". De fet, Elena Gadel porta encarnant el personatge des del 2017, any en què es va estrenar la ficció a la televisió pública catalana.

Tot i això, altres han assegurat que la trama seria una altra i no passaria per l'abandonament de l'actriu i cantant de la sèrie. "Aquesta s'està enamorant del tutor de l'insti". "Ara la Noe tindrà un rotllo amb el profe...", auguraven alguns espectadors del Com si fos ahir.

I és que creuen que aquesta podria haver-se entusiasmat massa amb el professor del seu fill Èric. Motiu pel qual la seva separació de Miquel podria estar més propera que mai.