Primer pla Sonsoles Ónega amb rostre seriós
TELEVISIÓ

Demanden un col·laborador de Sonsoles Ónega i es genera un conflicte a Antena 3

Sonsoles Ónega s'ha assabentat que el seu company de programa ha estat demandat per una figura molt controvertida

Sonsoles Ónega està feliç amb els resultats que aconsegueix cada tarda amb el seu programa a Antena 3, Y ahora Sonsoles. Tot i això, durant el directe d'aquest s'ha topat amb una informació inesperada i gens positiva. Ha descobert que un dels seus col·laboradors ha estat demandat per algú d'aquest país que és al punt de mira.

Sonsoles Ónega ha conegut exactament que Miguel Lago serà portat davant un jutge per Luis Rubiales. I aquesta situació ha provocat un conflicte d'interessos a la cadena i al grup. És clar, perquè La Sexta ha donat veu a l'expresident esmentat de la RFEF a través d'una entrevista amb Ana Pastor per a El Objetivo.

Sonsoles Ónega coneix en directe el problema de Miguel Lago

Sonsoles Ónega ha viscut tota mena de situacions en un plató, però potser cap com la sorpresa que s'ha endut ara. Ens estem referint que en ple directe de Y ahora Sonsoles ha conegut que Miguel Lago ha estat demandat per Luis Rubiales. Sí, per l'expresident de la RFEF, que està esquitxat per mogudes i per al qual es demana presó pel seu petó no consentit a Jenni Hermoso.

La presentadora s'ha quedat perplexa quan el seu company i humorista ha confessat el que li ha passat amb un personatge tan controvertit. Així, ha explicat: “Jo soc una de les persones denunciades per Rubiales. Quan era president de la federació, a tot aquell que es manifestava en contra de la seva gestió, posava els serveis jurídics d'aquella al màxim, eren els que pagaven la festa”.

“El desembre de 2022, El Confidencial treia informacions d'ell i les festes amb l'Aràbia Saudita. Aleshores, jo, en l'exercici de la meva professió, vaig fer tres minuts de bromes sobre aquests temes al Teatro Alcázar. Vaig començar a rebre pressions gegantines, fins al punt que, durant diverses setmanes consecutives, personal de Plaza de Castilla s'hi personava buscant-me”.

Captura del moment que Miguel Lago explica que Luis Rubiales l'ha denunciat

Sonsoles, perplexa, li ha sentit afegir que “finalment va arribar la carta i aquest senyor m'ha posat una querella civil. El 3 de juliol tenim el judici perquè ell afirma que he atemptat contra el seu honor per fer bromes a l'exercici de la meva professió. Bromes que he fet sobretot tot allò conegut públicament d'ell”.

A més, Ónega ha pogut descobrir que l'exrepresentant de la Federació de Futbol demana una sucosa quantitat a l'humorista. Ni més ni menys que en aquesta querella li reclama la barbaritat de 50.000 €.

Muntatge de Luis Rubiales mirant cap a costat dret i Sonsoles Ónega amb rostre somrient

Sonsoles Ónega descobreix el problema que ha sorgit al grup

Sonsoles Ónega ha quedat de manifest que desconeixia la situació que travessava Miguel Lago amb Luis. En descobrir-la, ha topat amb un problema a Antena 3. Rubiales ha demandat el col·laborador, però Atresmedia ha donat veu a l'exdirectiu amb l'entrevista que ha concedit a Ana Pastor.

Aquest conflicte d'interessos, per dir-ho així, sembla que, no obstant això, no ha molestat gens el col·laborador. Per això s'ha atrevit a fer broma amb Ana, present a plató, quan aquesta ha indicat que aquell al judici de juliol “potser no va”, pels problemes que té. Lago li ha fet costat dient: “Potser no va perquè té embolics”.

Ana Pastor mirant a càmera i somrient com a presentadora de L'Objectiu de laSexta

Comentari que ha provocat les rialles de tots els presents a plató, perquè és veritat que Luis està ficat en una espiral molt complicada. A més de la condemna que li pot caure pel petó a Jenni Hermoso, s'ha vist esquitxat per l'anomenada Operació Brody. Les investigacions de la Guàrdia Civil detallen suposadament el desviament d'aquell d'ingents quantitats de diners a una constructora relacionada amb el seu germà i a l'empresa d'un amic.

➡️ Televisió

Més notícies: