Muntatge del plató de 'Tu cara me suena', David Bustamante somrient amb un abric negre, el logotip del programa i un emoji explicant un secret
TELEVISIÓ

David Bustamante se la juga a 'Tu cara me suena' i destapa un dels seus secrets

David Bustamante ha revelat a 'Tu cara me suena' una dada personal i desconeguda fins ara

David Bustamante és concursant de l'edició actual de Tu cara me suena, d'Antena 3. Un programa on està demostrant les seves qualitats per imitar grans veus nacionals i internacionals. D'aquesta manera, s'està arriscant molt professionalment, però també personalment, ja que en aquest plató està descobrint més la seva intimitat.

En concret, entre bastidors, David Bustamante ha acabat destapant el que potser és el secret més inconfessable. Ha revelat ni més ni menys la fòbia que té.

David Bustamante descobreix el seu gran secret a Tu cara me suena

David Bustamante està encantat amb la seva participació en Tu cara me suena. Un concurs en què s'està divertint, en què s'està superant i en què ha aconseguit grans amics. Així, a més de Lolita i Chenoa, s'emporta molt bé amb Raquel Sánchez Silva, entre d'altres.

Primer pla de David Bustamante somrient

De la mateixa manera, el xicot de Yana Olina es troba tan a gust que s'ha estat obrint i ha donat detalls de la seva vida personal. Un exemple és que ara ha admès una cosa que es desconeixia: pateix talassofòbia, que és la fòbia a la mar i a les profunditats d'aquesta.

Exactament, ha explicat que “és la por més absoluta que pateixo. I sembla mentida perquè he nascut a San Vicente de la Barquera. Però em fa por quan no veig el fons de la mar”.

A això hi ha afegit: “No sé si la pel·lícula de Tauró ha creat aquesta psicosi en mi. Ho passo molt malament quan veig la mar fosca i profunda. Soc incapaç de banyar-me a mar oberta”.

Fotografia de David Bustamante durant la segona gala de Tu Cara Me Suena

Una fòbia de la qual David Bustamante ha donat més detalls al programa Late Xou, de Marc Giró. Ha explicat que “jo faig molts esports d'aigua. Però quan faig surf de rem i caic de la taula, gairebé ni em mullo, perquè ràpidament hi soc a sobre una altra vegada”.

“I si em toca una alga, vaig caminant sobre les aigües com Jesucrist. Em fa por que vingui una bestiola i em mossegui. Crec que em vaig quedar marcat per la pel·lícula Tauró”.

David Bustamante fa més confessions a Tu cara me suena

David Bustamante s'ha obert encara més amb els espectadors de Tu cara me suena. Per això els ha donat a conèixer uns altres aspectes de la seva vida personal.

Per exemple, ha detallat, tot i que ja és una cosa que se sabia, que el seu ídol des de la joventut és el mexicà Luis Miguel. I també que fa 20 anys que compleix el seu somni de la infància: cantar i guanyar-se la vida amb això.

Muntatge de fotos de pla curt de Luis Miguel somrient i David Bustamante amb rostre mig seriós

Alhora, ha exposat que quan li van proposar de ser concursant del format esmentat d'Antena 3 va pensar en un artista que li agradaria imitar. Se li va venir al cap Nino Bravo i ja s'ha pogut ficar a la seva pell, imitació amb la qual va ser el triomfador d'aquella vetllada.

David tampoc no ha deixat passar per alt el propòsit que té amb aquesta participació. Ha manifestat que aquest no és cap altre que “treure la tensió, perquè sempre existeix per la por i per les ganes de fer-ho bé. Però també poder passar-m'ho bé”.

Per si no n'hi hagués prou, Bustamante ha admès que està molt feliç vivint aquesta aventura perquè “tinc uns companys immillorables. Darrere de les càmeres riem moltíssim, ens ho passem genial i esperem transmetre-ho. Volem fer gaudir tota la gent que és a casa i realment val la pena aquest viatge i amb aquests companys”.

➡️ Televisió

Més notícies: