Fotomuntatge amb una imatge de fons de TV3, al capdavant Xavier Novell, exbisbe de Solsona, i un tweet de queixa

TELEVISIÓ

Crítiques a TV3 després de l'entrevista a la dona de Xavier Novell, exbisbe de Solsona

Sílvia Caballol trencava per primera vegada el silenci a la televisió en una entrevista amb Ricard Ustrell

La dona de Xavier Novell, exbisbe de Solsona, decidia trencar el silenci amb una entrevista a Col·lapse de Ricard Ustrell aquest dissabte passat, 13 d'abril, a TV3.

Sílvia Caballol decidia anar a la televisió pública catalana per explicar tot el que havia viscut des que es va destapar la seva relació amb l'ara bisbe emèrit de Solsona, Xavier Novell, el 2021.

Tot i això, les xarxes no han vist amb gaires bons ulls l'entrevista a Sílvia Caballol. Motiu pel qual molts acabaven sentenciant TV3 i Ricard Ustrell després de l'última emissió del Col·lapse de dissabte.

Pluja de crítiques després de l'entrevista de Ricard Ustrell a la dona de Xavier Novell

És així. Sembla que l'entrevista que havia anunciat Ricard Ustrell per al Col·lapse d'aquest dissabte passat, 13 d'abril, a TV3 no ha estat plat de bon gust per a molts dels espectadors de la cadena pública de Catalunya.

I així ho feien saber a X (Twitter), amb comentaris com "què, quant ens ha costat aquesta entrevista?" u "Orient Mitjà explotant en mil bocins i TV3 entrevistant la dona del bisbe de Solsona", en referència al conflicte entre l'Iran i Israel.

"Entenc que l'actualitat catalana passa per un home que diu que hem de fer pets, un capellà exprotagonista de teleporqueria i la dona d'un capellà carca. Això és el que ha escollit per a nosaltres la CCMA".

"Quin conyàs de programa avui... Prou bisbes".

 

Captura de diversos tweets criticant l'entrevista de Sílvia Caballol, dona de l'exbisbe de Solsona Xavier Novell, a Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3

La història de Xavier Novell i la seva dona que roman oculta

Sílvia Caballol, dona de l'exbisbe de Solsona, no dubtava a confessar alguns detalls de la seva vida privada que fins ara estaven ocults. "No s'havia enamorat mai", assegurava sobre Xavier Novell. "I com que no s'havia enamorat mai, ell estava convençut que Déu li havia donat aquest do de celibat".

Tot i això, la parella de Xavier Novell no ha volgut respondre a una de les preguntes que li formulava Ricard Ustrell. La de com es van conèixer ella i el seu marit Xavier Novell.

"Ets molt optimista, eh", assegurava la dona de l'ara bisbe emèrit de Solsona davant la pregunta d'Ustrell. "La història d'amor és una cosa que ens reservem per a nosaltres i per la nostra descendència. Ells algun dia sabran com va passar tot".

Tot i que ha confirmat que "no va ser res del que es va construir als mitjans de comunicació i estan molt lluny de la realitat". Encara que la dona de l'exbisbe de Solsona ha deixat molt clar que la seva història amb Xavier Novell va ser "molt bonica".

➡️ Televisió

Més notícies: