Fotomuntatge de l'elenc de 'La Promesa' de TVE i el logotip de la sèrie i de La 1 en una rodona
TELEVISIÓ

La 1 confirma que 'La Promesa' només tindrà 4 capítols aquesta setmana

TVE té previst un canvi de programació per a aquesta setmana

Males notícies per als fans de 'La Promesa'. Dijous que ve, 16 de novembre, els seguidors de la sèrie diària de La 1 hauran de faltar a la seva cita.

L'actualitat esportiva mana i TVE ha hagut de canviar una altra vegada la graella per a aquest dia. I és que ja és habitual que 'La Promesa' sigui apartada de la programació del dia perquè Televisió Espanyola decideix donar prioritat a altres esdeveniments, siguin del tipus que siguin.

Al lloc de la telenovel·la de les tardes de La 1, dijous que ve s'emetrà a les 18 hores en directe el partit de la Selecció Espanyola contra el Xipre a la fase classificatòria de l'Eurocopa.

La 1 no emetrà 'La Promesa' dijous

La 1 de TVE no emetrà dijous que ve, 16 de novembre, el capítol habitual de 'La Promesa'. Un dur revés per als més fans de la sèrie de les tardes de Televisió Espanyola, que aquesta setmana només podran gaudir de quatre dels capítols.

Al seu lloc, a La 1 hi ha prevista l'emissió d'un esdeveniment de futbol. A partir de les 18 hores de la tarda, horari que habitualment ocupa la telenovel·la, es jugarà el partit de la Selecció Espanyola contra el Xipre a la fase classificatòria de l'Eurocopa.

A més, la retransmissió del partit anirà acompanyada d'un esdeveniment previ i un altre de posterior. Motiu pel qual no és possible reprogramar 'La Promesa' en un altre horari fora de l'habitual.

Imatge promocional dels protagonistes de 'La Promesa', sèrie de La 1

Els seguidors de la ficció de La 1 hauran d'esperar, llavors, divendres per conèixer quin destí els ofereix als seus personatges favorits.

'La Promesa', víctima dels canvis

No és la primera vegada que la sèrie diària de La 1 pateix canvis pel que fa al seu horari. El més sonat va tenir lloc el mes de setembre passat, amb l'estrena de la nova aposta de Telecinco.

La cadena de Mediaset col·locava per primera vegada en la seva història Ana Rosa Quintana amb el seu 'TardeAR'. I el contraatac de Televisió Espanyola va consistir a apostar per 'La Promesa' i el mateix dia de la seva estrena emetre dos capítols, allargant la sèrie fins a les 18.30 hores.

Una cosa que va funcionar tan bé que TVE va decidir canviar l'horari habitual, que era a les 16.25 h, i començar a emetre 'La Promesa' a les 17.30 h de la tarda.

Sens dubte, un canvi al qual semblen haver-se adaptat bé els seus espectadors més fidels, que no es volen perdre ni un capítol de 'La Promesa' a La 1.

➡️ Televisió

Més notícies: