Aurah Ruiz amb dues retallades de Supervivientes
TELEVISIÓ

Aurah Ruiz, després dels problemes mèdics, aclareix si trencarà amb Jesé Rodríguez

Aurah Ruiz ha revelat amb rotunditat el seu futur sentimental quan acabi el seu pas per 'Supervivientes'


Aurah Ruiz ha estat protagonista, un cop més, de la darrera gala de Supervivientes i no per un motiu, exactament per dos. Primer, perquè ha tornat a tenir un revés de salut, que ha fet que hagi de ser atesa l'equip mèdic. Segon, perquè ha reconegut quin és el futur amb el seu marit, Jesé Rodríguez.

Aurah Ruiz ha evidenciat així que té molt clar què farà amb el seu matrimoni amb el futbolista. I el que ha explicat ha sorprès tothom.

Aurah Ruiz pateix un nou problema de salut

Aurah Ruiz va espantar fa uns dies tot l'equip de Supervivientes, ja que, durant una de les proves, es va donar un cop fort. Els crits i els plors van fer que ràpidament tots acudissin a ajudar-la. Encara més, va rebre l'assistència immediata de l'equip mèdic, que va decidir evacuar-la de l'illa i portar-la a l'hospital.

Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i la concursant canària s'ha pogut reincorporar al concurs, guardant una mica de repòs. I ara, quan ja estava perfectament bé, ha patit un altre revés de salut.

Fa unes hores i després d'un repte dur amb Blanca Manchón, Aurah ha caigut rodona a terra en plena gala. Totalment exhausta, la dona de Jesé Rodríguez ha patit una baixada de tensió davant la mirada espantada dels seus companys. Aquests han acudit immediatament a prestar-li auxili i el primer que han fet és aixecar-li les cames.

aurah ruiz i blanca amigues a l'adversitat d'una prova

Davant dels fets, Laura Madrueño, la presentadora de Supervivientes, ha intentat tranquil·litzar els espectadors i la família de Ruiz. Per això ha exposat: “La veurà l'equip mèdic i li donarem isotònic. Té una baixada de tensió perquè aquest joc ha estat extenuant”.

Aurah Ruiz desmaiada

I així ha estat, ha estat atesa i s'ha aconseguit recuperar. Per tant, poc després ha aparegut com si res, al costat de la resta de participants.

Aurah Ruiz parla amb contundència de la seva relació amb Jesé Rodríguez

Aurah Ruiz, després d'aquest contratemps de salut, ha estat protagonista de la gala de Supervivientes per un altre motiu. En concret, perquè, tot seguit, se l'ha vista parlar del matrimoni amb Jesé Rodríguez amb Blanca.

L'exconcursant de GH VIP ha relatat si trencarà o no amb el marit un cop surti del reality i ha estat molt clara. Ella vol un futur al costat d'ell i del fill que tenen en comú, Nyan. I ho ha admès amb contundència.

Muntatge de l'interior de la casa de Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz i ells junts somrient

Ho ha confessat després d'una broma de Manchón, que ha enviat un missatge al futbolista: “Prepara't, que la gata torna esgarrapant i en zel. Que vagis reservant un hotel i tot. Aneu a buscar la nena tant sí com no”.

Això ha provocat les rialles d'Aurah que s'han animat a fer una confessió inesperada. Ha explicat que sí, que vol ampliar la família que ha format amb el seu noi i tenir una petita. Sobre això, ha manifestat: “Em fa molta il·lusió, t'ho juro, i és ara o mai”.

“Calculant nou mesos d'embaràs des que en surti, naixeria per a l'aniversari. Jo vull tornar a sentir el millor. El meu marit quan em vegi em dirà: «Què vols fer tu?».

I hi ha afegit entre rialles: “Jo li diré que m'ha tornat a trucar la maternitat i que em perdoni per això”. D'aquesta manera, ha evidenciat que vol continuar endavant amb el seu noi i que vol fer més gran la família que hi ha format. Tot per viure realment feliços després d'aquesta experiència tan complicada que ha experimentat.

➡️ Televisió

Més notícies: