Fotomuntatge de Roger Coma, de 'Com si fos ahir', amb una emoticona sorpresa

TELEVISIÓ

L'audiència dicta sentència amb 'Com si fos ahir' de Roger Coma i TV3 no dona crèdit

TV3 no dona crèdit amb les dades d'audiència de 'Com si fos ahir'

Avui dia no és gens fàcil que una sèrie de televisió que s'emet diàriament sigui un èxit. La irrupció de les plataformes digitals com Netflix, HBO o Amazon Prime a les nostres vides, va suposar un cop dur per a les telenovel·les. I és que actualment podem gaudir d'una enorme oferta quant a entreteniment.

És per aquest motiu que no és gens fàcil sobreviure en aquest sector, però, Com si fos ahir, ho aconsegueix. La sèrie en què surt Roger Coma s'ha convertit en una de les ficcions indispensables per a l'audiència de TV3. No és una tasca fàcil mantenir els espectadors enganxats dia rere dia en una sèrie que s'emet diàriament.

TV3 al·lucina amb les audiències de Com si fos ahir de Roger Coma

Aquest divendres 19 d'abril passat, la sèrie de Roger Coma va obtenir un dels millors resultats de la temporada. Sense anar més lluny, va aconseguir posicionar-se com el quart espai més vist del dia de la televisió pública de Catalunya. I és que la trama de Com si fos ahir ens té a tots enganxats.

El projecte audiovisual català va aconseguir reunir un gran 18,7% i 252.000 televidents. D'aquesta manera, Com si fos ahir va ser el quart programa del dia més vist del canal autonòmic català. Amb aquests resultats, els creadors de la ficció i els actors que hi participen com Roger Coma poden estar més que contents.

Mort de Quim a Com si fos ayer

TV3 lidera la franja de la sobretaula d'aquest divendres passat

TV3 va liderar aquest divendres gràcies a les seves apostes a la franja de la sobretaula. L'informatiu presentat per Raquel Sans i Xavi Coral, el TN Migdia, va arrasar amb un espectacular 28,5% de quota. Seguit pel programa de Marc Ribas, Cuines, el qual va obtenir 356.000 espectadors i un 26,0% de share.

Tot i això, el primer espai més vist de divendres va ser per al TN Vespre de Toni Cruanyes el qual va reunir 373.000 espectadors i un 20,2%. Referent a Com si fos ahir, no hi ha dubte que TV3 té bon ull per escollir les millors sèries. Només cal recordar El cor de la ciutat, Plats Bruts, Porca misèria o Nissaga de poder.

➡️ Televisió

Més notícies: