Fotomuntatge d'Alfons Arús i una imatge d'Ariadna Oltra amb fons negre
TELEVISIÓ

L'audiència dicta sentència i aclareix si Alfons Arús és millor que Ariadna Oltra

L'audiència té clar si prefereix Alfons Arús o Ariadna Oltra

Alfons Arús és el rei dels matins, així ho avalen dia rere dia les seves espectaculars dades d'audiència. El programa Aruseros és un dels favorits dels teleespectadors i és que aquest divendres 19 d'abril, el català s'ha aixecat amb la millor de les notícies. No hi ha dubte que el periodista arrasa en la seva franja.

Aquest dijous passat, el matinal de La Sexta va tornar a irrompre amb força al territori català, deixant en segon pla el matinal de TV3. Els matins de la televisió pública de Catalunya, presentat per Ariadna Oltra, no va tenir opció al costat d'Alfons Arús, que va fer el seu rècord de la temporada.

L'audiència deixa clar si prefereix Alfons Arús o Ariadna Oltra

La realitat és que Alfons Arús va aconseguir una espectacular quota, va obtenir un 30,6% de share i 105.000 espectadors. Aquestes xifres el van situar com l'espai més vist del matí d'ahir, dijous 18 d'abril. Unes xifres que van deixar Ariadna Oltra molt tocada.

Els matins de TV3 es va situar com la segona opció escollida per l'audiència aconseguint 66.000 televidents i un 19,3% de quota. D'aquesta manera, Ariadna Oltra no va aconseguir convertir el seu espai com el més vist del matí. Tot i això, no tot són males notícies per al canal autonòmic català.

Muntatge fotogràfic entre una imatge d'Alfons Arús i Ariadna Oltra

Ariadna Oltra no ho aconsegueix, però Toni Cruanyes remunta

Tot i les xifres que va registrar Ariadna Oltra, la corpo va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya aquest dijous passat. El salvador de la jornada va ser Toni Cruanyes amb el seu TN Vespre, el qual es va proclamar com el programa més vist del dia. I és que va obtenir 434.000 espectadors i un gran 22,5% de quota.

Seguit del TN Migdia amb 403.000 fidels i un 31,1% de share. Finalment, el tercer espai més vist del dia de TV3 va ser Polònia, el qual va desbancar el programa Cuines. El programa d'humor de Toni Soler va aconseguir el bronze amb 328.000 espectadors i un bon 16,1%.

Desafortunadament, Polònia va perdre 3 punts respecte a la setmana anterior. Finalment, aquest dijous passat, la televisió pública de Catalunya va obtenir una quota mitjana del 14,5% i és que TV3 continua sent la cadena escollida per moltíssims espectadors.

➡️ Televisió

Més notícies: